Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Desert Palm, Dubaj

Dubajský hotel Desert Palm

Poloha

5-hvězdičkový hotel Desert Palm se nachází na okraji pouště a je obklopen 4 šampionskými hřišti na pólo. Díky své poloze nabízí impozantní pohled na panorama města Dubaj.

Centrum města je vzdálené asi 20 km, mezinárodní letiště v Dubaji 13 km. Hotel nabízí denně bezplatnou kyvadlovou dopravu do nákupního centra Dubai Mall a k pláži Jumeirah Beach.

Zařízení

Luxusní hotel je oázou klidu, vedle sebe hraničí město kontrastů a nejmodernější architektury a zároveň tradiční arabsky život. Prostorný komplex byl postaven v roce 2007 a zaručuje absolutní soukromí.

V avantgardní pouštní architektuře nabízí luxusní resort k ubytování 38 pokojů, suit a vilek. Dále k jeho zařízení patří vstupní hala s recepcí, restaurace, lounge, bar, kavárna a vinný sklep, butik, kadeřnictví a business centrum.

V bujné zahradě je umístěn infinity bazén obklopený stíny palem, který nabízí ideální podmínky pro strávení pohodové dovolené. Zapůjčení lehátek, slunečníků a ručníků u bazénu je zdarma.

Sport a wellness

V ceně ubytování jsou 4 tenisové kurty, squashový kurt, běžecká stezka, posilovna a sauna. Za příplatek je pólo, jízda na koni, čtyřkolky a pouštní safari, paragliding a golf od místních provozovatelů.

Zpoplatněné je také elegantní wellness centrum "Lime Spa" s výhledem na hlavní hřiště pro pólo, které nabízí různé masáže, terapie, kosmetické ošetření a kurzy jógy.

Ubytování

Komfortně zařízené pokoje jsou vybavené koupelnou se sprchou, volně stojící vanou, klimatizací, minibarem, trezorem, kávovarem, přístupem na internet, telefonem, TV s plochou obrazovkou, CD a DVD přehrávačem, Apple iPodem, výhledem do zahrady nebo na bazén.

Palm suity (cca 75 m²) jsou umístěné v hlavní budově areálu, mají podobné vybavení jako pokoje, ale jsou prostornější a mají navíc oddělený obývací pokoj a ložnici s manželskou postelí velikosti kingsize.

Pool vily (cca 198 m²) mají velký obývací pokoj a jídelní kout, vybavenou kuchyň, terasa, soukromý bazén a zahradu, open-air sprchu a "Cocoon" lehátka.

Pool Residence (cca 528 m²) má 3 ložnice s manželskou postelí a 3 luxusní koupelny, kuchyň. Absolutní soukromí je zajištěno optickým oddělením zahrady s velkým bazénem a venkovní terasou.

Stravování

Na výběr je snídaně, polopenze nebo plná penze - hlavní jídla se podávají formou bohatého bufetu v restauraci "Epicure", která byla v roce 2009 zvolena nejlepší mezinárodní restaurací v Dubaji. Kromě toho je možná večeře za příplatek ve steakhousu "Rare".

(údaje jsou z roku 2012)

Dubajský hotel Desert Palm se zahradou
Dubajský hotel Desert Palm s bazénem
Dubajský hotel Desert Palm s posezením
Dubajský hotel Desert Palm s restaurací
Dubajský hotel Desert Palm s terasou
Dubajský hotel Desert Palm - ubytování

Místo

Hotel Desert Palm 25° 9' 51.4764" N, 55° 26' 38.868" E

Komentáře

Je to menší, ale fantastický hotel s neuvěřitelně příjemnými zaměstnanci! Pro někoho to tady ale může být trochu nudné, protože hotel leží mimo centrum dění, autem asi 25 minut daleko. Ale je ideální pro odpočinek anebo wellness dovolenou. Bazén není vhodný pro děti, je docela hluboký a nemá dětskou část. Pokoje jsou obrovské, plné designových vychytávek, od i-Pod se stovkami hudebních alb, přes zvukový systém od firmy Bang & Olufsen, až po fantastické espresso přístroj. Jídlo bylo vynikající, animace se tady naštěstí žádné nekonaly.
Location

Emiráty na Facebooku