Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Dubai Marine Beach Resort Spa, Dubaj

Dubajský hotel Dubai Marine Beach Resort

Poloha

5-hvězdičkový hotel Dubai Marine Beach Resort Spa se nachází přímo u malého úseku písečné pláže Jumeirah Beach ve městě Dubaj.

Několik exkluzivních obchodů je vzdáleno jen několik minut pěšky od hotelu. Centrum Dubaje je jinak asi 15 minut daleko, denně tam jezdí kyvadlová doprava. Transfer z letiště trvá asi 15 minut.

Zařízení

Tento dobře udržovaný a prostorný hotelový resort nabízí k ubytování 195 pokojů, které jsou rozmístěné do 33 vilek. Dále k jeho zařízení patří atraktivní vstupní hala s recepcí, 14 restaurací a barů, noční klub s diskotékou, kadeřnictví, business centrum a řada obchodů.

V krásně upravované zahradě jsou umístěny dva temperované sladkovodní plavecké bazény, dětský bazén, pool bar, sluneční terasa a trávník. Lehátka, slunečníky a ručníky jsou u bazénu i na pláži k zapůjčení zdarma.

Sport a wellness

V ceně ubytování je zahrnuté fitness centrum, tenis, squash, stolní tenis, volejbal, wellness centrum Dubai Marine Spa se saunou, parní lázní a jacuzzi. Hotel má vlastní diskotéku a pravidelně pořádá živou hudbu v barech.

Za poplatek jsou vodní sporty na pláži od místních provozovatelů (např. vodní lyže, windsurfing, plachtění), rozsáhlé kosmetické a wellness programy, stejně jako masáže.

Ubytování

Atraktivně zařízené pokoje jsou vybavené koupelnou / WC, vysoušečem vlasů, župany, pantoflemi, telefonem, připojením na internet (v ceně), trezorem, satelitní TV, mini barem (za poplatek) a klimatizací. Některé pokoje mají balkón.

Junior suity mají podobné vybavení jako pokoje, ale jsou prostornější a navíc mají obývací pokoj a whirlpool v koupelně.

Stravování

Snídaně nebo polopenze - snídaně a obědy formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2012)

Dubajský hotel Dubai Marine Beach Resort se zahradou
Dubajský hotel Dubai Marine Beach Resort s pláží
Dubajský hotel Dubai Marine Beach Resort s bazénem
Dubajský hotel Dubai Marine Beach Resort - ubytování

Místo

Hotel Dubai Marine Beach Resort, Dubaj 25° 14' 4.4484" N, 55° 15' 53.388" E
Location

Emiráty na Facebooku