Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Fairmont Dubai, Dubaj

Dubajský hotel Fairmont Dubai

Poloha

5-hvězdičkový hotel Fairmont Dubai je umístěn přímo na známé ulici Sheikh Zayed Road, jen několik minut od takových atrakcí jako je Burj Khalifa, anebo nákupních center jako je Dubai Mall. Stanice metra je umístěna přímo před hotelem, cesta z dubajského letiště trvá asi 20 minut jízdy autem.

Futuristická architektura mrakodrapu - nápadná budova je opticky podobná arabské větrné věži - padne jistě všem návštěvníkům metropole na první pohled do oka.

Zařízení

Luxusní hotel řetězce Fairmont nabízí k ubytování celkem 394 pokojů a suit umístěných do 34 pater, a vyznačuje se moderním a jedinečným designem. K jeho zařízení patří vstupní hala s recepcí, 10 restaurací a barů, kde můžete ochutnat místní i mezinárodní speciality, jako např. speciality na grilu.

V 9. patře jsou umístěny 2 temperované sladkovodní bazény (Sunrise a Sunset) s jacuzzi a sluneční terasa s krásným výhledem na Dubaj. Lehátka, slunečníky a osušky jsou u bazénů k zapůjčení pro všechny hotelové hosty zdarma.

Wellness

Za poplatek je wellness centrum "Willow Stream Spa" o rozloze cca 3700 m2, kde najdete fitness centrum, saunu, hamám, masáže a kosmetické procedury.

Ubytování

Hotel má 254 pokojů (cca 40 m²), 122 suit Deluxe a 6 luxusních "Penthouse". Všechny pokoje jsou vybavené koupelnou se sprchovým koutem, WC, vysoušečem vlasů, župany, pantoflemi, klimatizací, telefonem, satelitní TV, přístupem na internet (za poplatek), trezorem, minibarem, přístrojem na přípravu čaje a kávy, žehličkou a žehlícím prknem.

Stravování

Snídaně se podávají formou bohatého bufetu, stejně jako obědy, večeře jsou formou výběru z menu.

(údaje jsou z roku 2012)

Dubajský hotel Fairmont Dubai s bazénem
Dubajský hotel Fairmont Dubai s restaurací
Dubajský hotel Fairmont Dubai s posilovnou
Dubajský hotel Fairmont Dubai - ubytování

Místo

Hotel Fairmont Dubai, Dubaj 25° 13' 34.3596" N, 55° 17' 3.858" E
Location

Emiráty na Facebooku