Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Jumeirah Emirates Towers, Dubaj

Dubajský hotel Jumeirah Emirates Towers

Poloha

Obě věže Emirates Towers jsou díky své mimořádné architektuře skvělým orientačním bodem ve městě Dubaj, nacházejí se na slavné silnici Sheikh Zayed Road. V jedné ze dvou věží je umístěn luxusní 5-hvězdičkový hotel Emirates Towers, který je součástí skupiny Jumeirah.

Hotel nabízí bezplatnou kyvadlovou dopravu k sesterskému hotelu Jumeirah Beach, kde můžete bezplatně využívat veškeré zařízení na pláži. Hoteloví hosté mají také zdarma přístup do vodního parku Wild Wadi Water Park. Transfer z letiště trvá cca 15 minut.

Zařízení

Exkluzivní hotel Jumeirah Emirates Towers nabízí k ubytování 400 pokojů v 50 patrech, dále k jeho zařízení patří prostorná vstupní hala s recepcí, panoramatický výtah s úchvatným výhledem na město, 15 mezinárodních restaurací, bary, salónky. Přímo k hotelu je připojeno i luxusní nákupní centrum.

Venku je umístěn bazén se sluneční terasou, oddělený dětský bazén, pool bar. Lehátka a slunečníky jsou k zapůjčení zdarma.

Wellness

Moderní centrum Health Club nabízí pro ubytované hosty posilovnu, plavecký bazén, wellness centrum se saunou. Za poplatek je solárium, jacuzzi a masážní procedury.

Ubytování

Moderní design a funkčnost charakterizují komfortně zařízené pokoje a suity. Pokoje Deluxe (cca 44 m2) jsou vybavené velkou koupelnou, WC, fénem, klimatizací, internetovým připojením, trezorem, minibarem (za poplatek), interaktivní TV obrazovkou (satelitní TV) s bezdrátovým keyboardem, panoramatickým oknem s výhledem na Dubaj.

Pokoje Club Pemier mají podobné vybavení, ale jsou prostornější (cca 63 m2) a jsou umístěné v horních patrech, mají přístup do Clubu Executive Lounge (přednostní check in/check out, automat na kávu v pokoji, privátní snídaně, po celý den káva a čaj, výběr mezinárodních tiskovin).

Suity Deluxe (cca 87 m2) mají stejné vybavení jako pokoje Deluxe, ale jsou prostornější.

Stravování

Snídaně nebo polopenze - snídaně i večeře formou bufetu. Hosté mohou za příplatek využívat různé restaurace, například sushi restauraci, Rib Room se steaky a pokrmy z ryb, Scarlett s americkou a mexickou kuchyní nebo Vus s evropskou gurmánskou kuchyní.

(údaje jsou z roku 2012)

Dubajský hotel Jumeirah Emirates Towers s bazénem
Dubajský hotel Jumeirah Emirates Towers s posilovnou
Dubajský hotel Jumeirah Emirates Towers - ubytování

Místo

Hotel Jumeirah Emirates Towers, Dubaj 25° 13' 2.064" N, 55° 16' 57.4824" E

Komentáře

V hotelu jsme strávili celkem 3 skvělé dny a noci, i když oficiálně nás při příjezdu měli ubytovat až v 15 hodin, už v 9 hodin ráno jsme měli pokoj. Hotel splnil všechna naše očekávání (pokoj, snídaně, služby), a někdy je dokonce i překročil. Díky bezplatné hotelové dopravě jsme se dostali na pláž, na trhy i do obchodního centra. V pokoji jsme měli vyvěšen plán metra u mapu Deiry.
Location

Emiráty na Facebooku