Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Sheraton Jumeirah Beach Resort, Dubaj

Dubajský hotel Sheraton Jumeirah Beach Resort

5-hvězdičkový hotel Sheraton Jumeira Beach Resort je umístěn přímo na široké písečné pláži, hned vedle nové Dubai Mariny. Ta se nachází v těsné blízkosti přístavu jachet, obklopena velkým množstvím hotelů.

Golfové hřiště Emirates Golf Club najdete jen pár minut od hotelu. Hotelovou kyvadlovou dopravou se dostanete do dubajských nákupních center, mimo jiné do Mall of the Emirates (bez příplatku). Centrum města Dubaj a mezinárodní letiště jsou vzdálené asi 30 km.

Oblíbený a moderní hotelový resort Sheraton Jumeirah nabízí k ubytování 256 pokojů v 9 patrech. Dále k jeho zařízení patří recepce, výtahy, restaurace "Palm Garden"s mezinárodní kuchyní, restaurace "Peacock" s čínskou kuchyní, "Al Hadiqa" s místními specialitami a italská restaurace "Ciao", lounge bar, kavárna "The Link@Sheraton" (Wi-Fi v ceně).

V upravené tropické zahradě lemované palmami je umístěný bazénový komplex se sluneční terasou, oddělený dětský bazén a pool bar. Lehátka, slunečníky a ručníky jsou u bazénu i na pláži k zapůjčení zdarma.

Nabídku hotelu doplňuje ještě několik malých obchodů, wellness s parní lázní, saunou a salónem krásy. Pro nejmenší hosty je k dispozici dětská herna, hřiště a mini club (4 - 12 let).

Ze sportovních aktivit jsou v ceně ubytování squash, plážový volejbal, mini fotbalové hřiště, stolní tenis a posilovna. Hotel několikrát týdně pořádá večer živou hudbu.

Za poplatek jsou vodní sporty na pláži od místních provozovatelů a procedury a masáže v hotelovém wellness centru.

Elegantní a prostorné pokoje Superior (cca 36 m²) jsou zařízené ve středomořském stylu, k jejich vybavení patří koupelna s vanou / sprchou, WC a vysoušečem vlasů, rádio, telefon s přístupem na internet (za poplatek), TV se satelitním příjmem, minibar, trezor, kávovar a klimatizace. Za příplatek je možný také výhled na moře.

Pokoje Tower mají výhled na moře, stejně jako přístup k salónku Tower Lounge v 9. patře. Tady se alternativně mohou podávat kontinentální snídaně, odpolední čaj, káva, nealkoholické nápoje, arabské sladkosti a večerní jednohubky a koktejly (s výjimkou dnů náboženských svátků). Kromě toho je v čase 7:00 - 23:30 hodin k dispozici majordomus.

Stravování: Bohatá snídaně formou bufetu v dopoledních hodinách, při rezervaci polopenze jsou večeře formou bufetu v restauraci "Palm Garden".

(údaje jsou z roku 2012)

Dubajský hotel Sheraton Jumeirah Beach Resort a pohled na moře
Dubajský hotel Sheraton Jumeirah Beach Resort s bazénem
Dubajský hotel Sheraton Jumeirah Beach Resort - ubytování

Místo

Hotel Sheraton Jumeirah Beach Resort, Dubaj 25° 4' 23.2032" N, 55° 7' 46.3044" E
Location

Emiráty na Facebooku