Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Ramada & Suites, Ajman

Emiráty a hotel Ramada & Suites, Ajman

Poloha

Hotel Ramada & Suites se nachází v ulici Sheikh Khalifa Bin Zayed Road, nedaleko hlavního letiště a hlavního centra města Ajman, hlavního města stejnojmenného emirátu ve Spojených arabských emirátech.

Poblíž hotelu leží také slavná ulice Ajman Beach Road a důležitá obchodní a nákupní centra, stejně jako zóna volného obchodu v Ajmanu a Hamriyah v Sharjahu. Poměrně rychle se dostanete i do sousedních emirátů Ras Al Khaimah a Umm Al Quwain.

Cca 10 minut jízdy je vzdálený Sharjah, 20 minut mezinárodního letiště v Sharjahu a přibližně 30 minut mezinárodní letiště v Dubaji.

Ajman je nejmenší emirát SAE a láká návštěvníky svými dlouhými písečnými plážemi ke koupání a potápění. Vlastní hotelový Beach Club na krásné písečné pláže je vzdálený asi 10 minut (naproti hotelu Ramada Beach Ajman), kam se dostanete bezplatnou kyvadlovou dopravu.

Zařízení

Komfortní hotel nabízí k ubytování 400 pokojů a suit, dále k jeho zařízení patří lobby s 24-hodinovou recepcí, výtahy, směnárna, WiFi připojení na internet (zdarma) ve veřejných prostorách, restaurace, jídelna, snídaňová místnost a kavárna, obchody, pokojová služba, prádelna a kadeřnictví, krytý bazén, konferenční místnost a business centrum.

V hotelovém úseku písečné pláže mají ubytovaní hosté zdarma k zapůjčení lehátka a slunečníky, přímo u pláže je také možnost občerstvení v Pizza Hut, Kentucky Fried Chicken a Hardees Burger.

Sport a zábava

Hostům je zdarma k dispozici sauna, parní lázeň, fitness centrum a krytý bazén s odděleným dětským bazénem, biliár a stolní fotbal. Za poplatek jsou masáže.

Ubytování

Pokoje jsou komfortně zařízené, k jejich vybavení patří koupelna / WC, vysoušeč vlasů, telefon, televize, rádio, internetové kabelové připojení (zdarma), trezor, přístroj na přípravu čaje a kávy, klimatizace a balkón.

Suity mají podobné vybavení, ale jsou prostornější a navíc mají kombinovaný obývací prostor a prostor ke spaní, kuchyňský koutek s mikrovlnnou troubou.

Stravování

Výběr stravování je možný v podobě snídaní, polopenze, plné penze nebo soft all inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, čaj, káva, voda a nealkoholické nápoje od 10:00 do 22:00 hodin v hotelu nebo hotelovém plážovém klubu. Nepodávají se zde alkoholické nápoje, ale je povolen alkohol z duty free shopu.

(údaje jsou z roku 2014)

Emiráty a lobby hotelu Ramada & Suites, Ajman
Emiráty a restaurace hotelu Ramada & Suites, Ajman
Emiráty a bazén v hotelu Ramada & Suites, Ajman
Emiráty a pláž u hotelu Ramada & Suites, Ajman
Emiráty a jeden z pokojů v hotelu Ramada & Suites, Ajman

Místo

Hotel Ramada & Suites, Ajman 25° 23' 24.0072" N, 55° 27' 45.5832" E
Location

Emiráty na Facebooku