Jste zde

Domů » Dubaj

Dubaj - vodní park Wild Wadi Water Park

Dubaj, Arabské Emiráty
Autor: MatthiasBook

Wild Wadi Water Park je obrovský vodní park ve Spojených arabských emirátech. Nachází se přímo ve městě Dubaj, v části Jumeirah u hotelu Jumeirah Beach Hotel.

Jedná se o venkovní aquapark s vyhřívanými i chlazenými bazény, tobogány a několika surfovacími simulátory. Park má také nejvyšší a nejrychlejší skluzavku na světě, pokud nebudeme počítat severní Ameriku. Tobogán Jumeirah Sceirah Switchback je vysoký 33 m a člověk na něm může dosáhnou rychlosti až 80 km/h.

Unikátním bazénem je také Breakers Bay, který má údajně nejvyšší umělé vlny na celém Blízkém východě. Oblíbený je sjezd 360 m dlouhé řeky Juha's Journey a adrenalinová rodinná jízda. Pro děti je určen Juha's Dhow a laguny, kde je hřiště na hraní a více než 100 vodních atrakcí. Zajímavostí je 18 m vysoký vodopád, který se spouští každých 10 minut.

Wild Wadi Water Park má také dva obchody se suvenýry, tři restaurace a dva stánky s občerstvením. Je otevřen po celý rok, brány se otevírají každý den v 11 hodin dopoledne. Zavírací hodiny se ale po celý rok mění, je proto lepší podívat se na oficiální internetové stránky vodního parku. Vstupné do Wild Wadi Water Park pro dospělé je cca 250 arabských dirhamů, což je asi 70 dolarů.

Wild Wadi Water Park, Dubaj
Autor: Garybembrid

Emiráty na Facebooku