Jste zde

Domů » Turistické zajímavosti

Emiráty - aktivní dovolená

Emiráty - aktivní dovolená
Autor: InfiniteWhite

Již několik let ve Spojených arabských emirátech funguje mnoho místních podniků, které nabízejí nejrůznější zážitky a dobrodružství. Domluvíte se zde anglicky i německy a můžete se na ně opravdu spolehnout. Můžete si například objednat jeep-safari do hor i do pouštní krajiny, pouštní expedice a safari, okružní jízdy Emiráty, ale také výlety do sousedních zemí jako je Omán, Katar nebo Bahrajn.

Ve všech třech velkých emirátech – Abu Dhabi, Dubaj a Sharjah – můžete provozovat všechny možné vodní sporty: od plachtění, windsurfing, vodní lyžování přes šnorchlování či potápění. V nabídce je také mnoho dalších sportovních aktivit: squash, tenis, jízda na koni nebo na kole, lukostřelba a další.

Také golf se stává v Emirátech čím dále oblíbenějším sportem. Před lety bylo v Dubaji otevřeno první golfové hřiště, které má 18 jamek a pět poměrně komplikovaných jezer jako překážku. V sousedství bylo vybudováno také 9-jamkové hřiště s vodními překážkami. Dále se zde nachází například Dubai Creek Golf s 18 jamkami, u kterého jsou tři jezera a mořské překážky. Další golfové hřiště, jedno z největších hřišť s umělým osvětlením na světě, Dubai Golf and Racing Club, se nachází u města Dubaj. Toto hřiště má čtyři jezera.
V Emirátech se ale nachází daleko více golfových hřišť a jejich počet neustále stoupá.

Emiráty - aktivní dovolená
Autor: (Stephan)

Emiráty na Facebooku