Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Acacia, Ras Al Khaimah

Pohled na hotel Acacia v Emirátech

Moderní hotel Acacia, který byl otevřen v lednu 2010 se nachází přímo v oblasti zvané Ras Al Khaimah Free Zone. Od města Dubaj je vzdálen asi 40 minut jízdy a od pobřeží jen několik minut. Mezi hotelem Acacia a jeho sesterským hotelem Al Hamra Fort Resort jezdí také pravidelně zdarma autobus (doba jízdy 5 minut). Tam mohou hosté zdarma využít standardní zařízení a bazén. Hotel nabízí také denně autobus zdarma k nákupnímu centru Al Hamra Mall.

Hotel disponuje celkem 373 pokoji, suitami a apartmány. K vybavení hotelu patří přijímací hala s recepcí, velký bazén, posilovna s nejmodernějšími kardio-přístroji, vybavení pro obchodní jednání a parkoviště. Pro relaxaci hostů je připraveno wellness zařízení Ozone Spa s hamamem, jacuzzi, saunou, masážemi a kosmetikou. O vaše pohodlí se postará bufetová restaurace, bar u bazénu, gril a sportbar s televizí a noční klub.

Komfortně zařízené pokoje (26 m2) jsou vybavené koupelnou/WC, župany, klimatizací, telefonem, televizí se Juniorsuity (33 m2) jsou o něco prostornější a nabízí výhled na bazén.

(údaje jsou z roku 2010)

Emirátský hotel Acacia - možnost ubytování

Komentáře

Prožili jsme zde pěknou dovolenou a rádi sem pojedeme znovu. Velmi chválíme pokoje, které byly čisté, sejf byl zdarma. Vše bylo nové a kvalitní. Servis byl také perfektní. Personál velmi přátelský, pohostinný a stále ochotný pomoci. Pláž je od hotelu vzdálená cca. 5 minut jízdy. Nebyly zde k vidění žádné rodiny s dětmi. Doporučil bych tento hotel jako vhodný spíše pro obchodní cesty a ne pro dovolenou nebo rodinu s dětmi. Vzdálenost k pláži je asi 2 – 3 km, to by nebyl ten problém – jen cesta na pláž vede průmyslovou oblastí. A autobus od hotelu jezdí jen 2 x denně (je možné si zaplatit taxi). Jídlo i pití bylo velmi dobré, pestré, vhodné i pro děti. Fitness centrum bylo velmi dobré, obzvláště stolní tenis. Spa centrum nebo jiné sportovní možnosti tu nejsou (jen na pláži hotelu). Pláž je ohraničená, ale je zde velmi pěkný bazén (bohužel bez skluzavky a části určené pro děti).

Emiráty na Facebooku