Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Al Bustan Rotana, Dubaj

Dubajský hotel Al Bustan Rotana

Hotel Al Bustan Rotana se nachází v ulici Casablanca ve čtvrti Al Garhoud, jen asi 5 minut od mezinárodního letiště v metropoli Dubaj. Hotel je vzdálen jen několik minut od dubajského Creek Golf- a Yachtclubu, od dubajské Cargo Village, Training College, Wonderlandu, Festival City a tenisové arény.

Hotel patří ke známému hotelovému řetězci a reprezentuje vysoký standard v servisu v kombinaci s arabskou pohostinností. Plně klimatizovaný hotel luxusní třídy má 275 pokojů a suit, dále nabízí nepřetržitý servis v recepci, obchody, diskotéku a kadeřnictví. Hotelová restaurace nabízí velký výběr pokrmů, od thajské přes italskou až po libanonskou kuchyni. Dále je v hotelu kavárna a bar, prostory pro konference s nejlepším vybavením a servisem, pokojový a prací servis, parkoviště a garáž.
Venku najdete bazén s dětským brouzdalištěm. Hostům je dále k dispozici whirlpool, fitness studio, tenis, golf a squash.

Pokoje a suity jsou prostorné, elegantní a velmi komfortně vybavené. Mají vanu, sprchu a WC, fén, telefon s přímou volbou, satelitní a kabelovou TV, rádio, internetové připojení, kávovar, čajovar, žehličku a žehlicí prkno, klimatizaci, sejf k pronajmutí.

Strava: Snídaně nebo polopenze - všechna jídla formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2010)

Dubajský hotel Al Bustan Rotana s bazénem
Dubajský hotel Al Bustan Rotana - možnost ubytování

Emiráty na Facebooku