Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Al Hamra Fort Beach, Khorfakkan

Pohled na emirátský hotel Al Hamra Fort Beach na pláži

Hotel Al Hamra Fort leží přímo na 1,5 km dlouhé bílé soukromé pláži, jen pár kilometrů vzdálený od úpatí hor. Asi 45 minut je vzdálené mezinárodní letiště v Dubaji. Autobus, který jezdí od hotelu zdarma, vás zaveze do měst Ras Al Khaimah a Dubaj.

Luxusní hotel Al Hamra Fort má hlavní budovu a několik vedlejších budov. V hlavní budově najdete lobby s recepcí, různé restaurace, noční klub, kavárnu, kadeřníka a posilovnu. Dále hotel nabízí bazén se sladkou vodou a whirlpool, sluneční terasu a bar na pláži. Kromě toho zde naleznete "Sea Gull" s živou hudbou, diskotéku a internetovou kavárnu.
Slunečníky a lehátka jsou u bazénu i na pláži zdarma.

Je zde mnoho možností, jak strávit volný čas. Z fitnesscentra, které je vybaveno nejmodernějšími přístroji, je nádherný výhled na moře. Je zde oddělená sauna pro muže a pro ženy a venkovní whirlpool. V nabídce je zde také mnoho vodních sportů jako např. vodní lyže, wakeboard, jízda na banánu, kajak, windsurfing, vodní skútry, rybolov, výlety na moře za západem slunce. Využít můžete také dva tenisové kurty s umělým osvětlením a minigolf. Dále jsou zde k dispozici dva plavecké bazény. Za poplatek si můžete odpočinout u různých masážních procedur. Další možností je návštěva aquaparku Dreamland, který je vzdálený od hotelu 5 minut jízdy.

Hotelové pokoje jsou výborně vybaveny koupelnou, WC, klimatizací, minibarem, kabelovou TV, telefonem, fénem. Většina pokojů je s vlastním balkónem nebo terasou s výhledem na bazén, moře nebo do zahrady.
Villa Room nabízí Deluxe pokoje s výhledem na moře.

Stravování: Snídaně, polopenze nebo plná penze – všehna jídla jsou formou bufetu, s velkým výběrem národních i mezinárodních pokrmů.
"Le Chalet" – v provozu je během dne jako plážový bar a restaurace, večer jako místo pro romantické večeře, přímo u plaveckého bazénu, servírují se zde grilované pokrmy a barbeque.
"Al Shamal" – jedná se o bufetovou restauraci v prostorách lobby s mezinárodní kuchyní a nabízí různě tématicky zaměřené večery.
"Don Camillo" – jedná se o italskou á-la-carte restauraci.
"Al Jazeera" – á-la-carte restaurace, která nabízí tradiční arabské prostředí s břišními tanci a vodními dýmkami, jsou zde podávány libyjské pokrmy
"Malibu" – jedná se o noční klub a diskotéku s živou hudbou.
"Sirocco" – v tomto baru hraje živá hudba od 20:00 do 24:00 hod. a zakoupíte zde mezinárodní alkoholické nápoje
"Seafood Market Restaurant" – restaurace v asijském stylu

(údaje jsou z roku 2010)

Emirátský hotel Al Hamra Fort Beach - možnost ubytování

Emiráty na Facebooku