Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Al Hamra Fort, Ras Al Khaimah

Emirátský hotel Al Hamra Fort na pobřeží

Hotel Al Hamra Fort leží přímo na krásné písčité pláži. Nachází se v klidné lokalitě, v tyrkysově modrém zálivu a je obklopen dlouhými písčitými plážemi. Ras Al Khaimah je vzdálený 25 km, Dubaj 75 km. Z letiště v Dubaji se do hotelu dostanete za cca 70 minut.

Tento luxusní hotel, který se skládá z hlavní budovy a několika samostatných vilek, se nachází uprostřed nádherné zahrady. Hotel je zařízen ve stylu orientální architektury. K jeho vybavení patří elegantní lobby s recepcí. Je zde také několik restaurací, např. "Le Chalet" nabízí speciality na grilu spolu s výhledem na bazén a pláž, italskou večeři si můžete dát v restauraci "Don Camillo" a arabské speciality ochutnat v "Al Jazeera".

V baru u bazénu si můžete pochutnat na osvěžujících nápojích, drobném občerstvení a salátech. V baru "Sirocco" si můžete objednat různé nápoje a užít si živou hudbu.
Dva bazény se sladkou vodou a sluneční terasou najdete společně s odděleným dětským bazénem v rozsáhlé zahradě. Lehátka, slunečníky a ručníky dostanete u bazénu i na pláži za poplatek.

Sport a fitness bez poplatku: Posilovna, aerobik, tenisové kurty s umělým osvětlením, minigolf, půjčovna surfů, kánoí, kajaků a loděk. Za poplatek jsou vodní lyže, parasailing, potápění, půjčovna katamaránů.
Wellnes bez poplatku: sauna a jacuzzi. Za poplatek je masážní centrum.
Děti od 4 do 12 let mohou využívat dětský klub.

"Al Hamra Golf Club" (18-ti jamkové golfové hříště) leží přímo u hotelu, dále je možné za poplatek využít "Tower Links Golf Club" (18-ti jamkové golfové hříště), které je vzdálené cca 20 km.

Standardní pokoje jsou vybaveny koupelnou/WC, fénem, klimatizací, televizí se satelitem, telefonem, sejfem (za poplatek) a balkónem nebo terasou. Pokoje jsou zařízeny v arabském stylu a nabízejí nejmodernější komfort.

Komfortní pokoje Deluxe Seaview Room (cca 45 m2) mají výhled do zahrady nebo na moře, který je částečně omezený sousedními budovami.
Ve vilkách se nacházejí pokoje Villa Superior Seaview Room (cca 55 m2), leží blíže u pláže a mají přím výhled na moře.

Stravování: Snídaně nebo polopenze (obědy nebo večeře)- formou pestrého bufetu. Je možné také za příplatek využít á-la-carte restauraci.

(údaje jsou z roku 2010)

Emirátský hotel Al Hamra Fort - možnost ubytování

Komentáře

Tento hotel je vhodný pro ty, kteří vyhledávají klid. Velká stavba Al Hamra Palace, která se nachází přímo vedle hotelu ruší jen opticky. Stavební ruch není slyšet. Jídlo bylo výborné, ovšem bufet je často (3 x týdně) možné využít jen za příplatek.

Emiráty na Facebooku