Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Al Hamra Village Golf Resort, Ras Al Khaimah

Emirátský hotel Al Hamra Village Golf Resort s bazénem

Hotel Al Hamra Village Golf Resort se nachází v klidné lokalitě, jen 400 m od dlouhé pláže, která je tvořena jemnozrnným pískem. Centrum města Ras al Khaimah je vzdálené 20 km, nejbližší nákupní centrum 1 km. Denně jezdí zdarma od hotelu autobus na pláž nebo do nákupního centra v Ras Al Khaimah. Do města Dubaj (cca 75 km) jezdí od hotelu také 1 x denně zdarma autobus.

Hotel je postaven v arabském stylu a disponuje celkem 219 pokoji, které jsou rozděleny ve 28 dvoupodlažních budov. K vybavení hlavní budovy patří lobby s recepcí, restaurace, bar a irská hospoda.
V pěkné udržované zahradě najdete plavecký bazén se sladkou vodou, barem a sluneční terasou. Lehátka, slunečníky a ručníky jsou u bazénu i na pláži zdarma. Hosté mohou také využívat veškeré služby sesterského hotelu Al Hamra Fort Hotel & Beach Resort.

V hotelu Al Hamra Fort Hotel & Beach Resort jsou zdarma k dispozici 2 tenisové kurty, fitness centrum a sauna. Za poplatek můžete využít masáže, billiard nebo různé druhy vodních sportů, které jsou nabízeny místními provozovateli. K resortu patří také vlastní 18-ti jamkové golfové hřiště. Každý den jsou zde pořádány večery s živou hudbou.

Pokoje jsou vkusně zařízené koupelnou/WC, fénem, klimatizací, telefonem, sejfem, televizí se satelitem, minibarem (za poplatek), balkónem nebo terasou. Mají výhled buď do zahrady s bazénem nebo na nádhernou krajinu se sousedícím golfovým hřištěm.
Stravování: Snídaně nebo polopenze - všechna jídla jsou formou bufetu nebo je možné využít á-la-carte restauraci.

(údaje jsou z roku 2010)

Emirátský hotel Al Hamra Village Golf Resort - možnost ubytování

Komentáře

Je to velmi pěkný hotel. Je sice trochu vzdálenější od Dubaje, ale pro dovolenou je ideální. Kdykoli bych jel do tohoto hotelu znovu. Právě probíhala oprava satelitu, takže jsme během našeho pobytu neměli dobrý televizní signál. Je to velmi dobré místo pro odpočinek, kdo vyhledává rušný život, neměl by jezdit na dovolenou do arabských zemí.

Emiráty na Facebooku