Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Al Maha Desert Resort, Al Maha

Dubajský luxusní hotel Al Maha Desert Resort

Hotel Al Maha Desert Resort je ideální pro romantiky, milovníky wellness a objevitele přírody. Tento resort je situován uprostřed nekonečné pustiny, jen 45 minut jízdy od metropole Dubaj. Je dosažitelný pouze vozem s pohonem na všechny čtyři kola, a to mu zajišťuje klid a luxusní ústraní.

Hotel má dvě "majlis", tradiční arabské společenské místnosti, venkovní bazén a sluneční terasu. Resort se také vyznačuje vysokou angažovaností pro ochranu přírody. Okna jsou konstruována tak, že nevedou žádné teplo, veškerá voda je recyklována, soukromá vozidla jsou tu přísně zakázána. A to proto, aby 225 km2 velká rezervace a její zvířecí svět zůstaly téměř nedotčené.

V ceně ubytování jsou denně 2 volnočasové aktivity nebo výlety, jako např. pozorování divoké zvěře, pouštní safari, jízda na velbloudech, soukromé sokolnické představení, lukostřelba. Za poplatek je wellness centrum "Timeless Spa" kde se nachází sauna, parní lázeň, jacuzzi, fitness a masáže.

Luxusní suity mají velkou koupelnu, župany, klimatizaci, ventilátor, TV, DVD-přehrávač, internet W-LAN, vlastní terasu, kávovar a čajovar, sejf a 24-hodinový servis.
Beduinské suity (75 m2) mají kombinovaný obývací prostor se spaním a nádherný výhled do pouště.
Royal suity (175 m2) mají 2 ložnice.
Emirates suity (375 m2) mají 2 ložnice, obývací pokoj s kuchyní, vnitřní dvůr se studní a extra velkou terasu.
Všechny suity mají teplotně upravované soukromé bazény.

Stravování: Plná penze - kuchyně v hotelu Al Maha patří mezi ty nejlepší v celých Emirátech. Restaurace "Al Diwaan" servíruje arabské, středomořské a asijské speciality. Jídla jsou servírována také na soukromých terasách vilek. Absolutní vrchol představuje arabská večeře na dunách v poušti s hudbou a vodní dýmkou shisha.

(údaje jsou z roku 2010)

Dubajský hotel Al Maha Desert Resort s bazénem
Dubajský hotel Al Maha Desert Resort

Emiráty na Facebooku