Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Al Murooj Rotana, Dubaj

Dubajský hotel Al Murooj Rotana

Impozantní hotel Al Murooj Rotana se nachází na ideálním místě, v srdci Dubaje na ulici Sheikh Zayed Road. Obchodní centrum Dubai Mall je vzdálené jen několik minut pěší chůze, letiště Dubai je vzdálené asi 15 minut jízdy. Na soukromou pláž jezdí každý den za poplatek hotelový autobus (platí se i vstup na pláž).

Moderní městský hotel s impozantní architekturou nabízí k ubytování 247 pokojů. K jeho zařízení patří velká přijímací hala s lobby, business centrum, 5 restaurací s mezinárodní kuchyní (např. indická a libanonská), kavárna, bary a pub, kadeřnictví.

Uprostřed udržované zahrady se nachází velkoryse řešený a temperovaný bazén s poolbarem. Lehátka, slunečníky a osušky jsou u bazénu zdarma.
V ceně ubytování je posilovna, sauna, parní lázně, whirlpool a aerobic. Za poplatek jsou masáže a okolní golfová hřiště.

Luxusně zařízené pokoje Classic (cca 33 m2) jsou vybavené vanou, WC, fénem, županem, satelitní televizí, telefonem, internetovým připojením (za poplatek), klimatizací, minibarem (za poplatek), kávovarem a sejfem. Tyto pokoje nemají balkón.
Pokoje Premium (cca 35 m2), mají stejné vybavení jako Classic, ale mají navíc balkón.

Stravování: Snídaně, polopenze nebo plná penze - snídaně, obědy a večeře formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2011)

Dubajský hotel Al Murooj Rotana s bazénem
Dubajský hotel Al Murooj Rotana - ubytování

Místo

Hotel Al Murooj Rotana 25° 12' 9.6876" N, 55° 16' 42.5064" E
Location

Emiráty na Facebooku