Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Amwaj Rotana Jumeirah Beach, Dubaj

Dubajský luxusní hotel Amwaj Rotana

Hotel Amwaj Rotana Jumeirah Beach se nachází v nově postavené městské části Jumeirah Beach Residence a od písečné pláže je oddělen jen pobřežní silnicí. Hotel je částí promenády "The Walk" s mnoha nákupními a zábavními možnostmi. Městské centrum Dubaje je vzdálené asi 25 km, letiště Dubaj 30 km.

Hotelový resort známého hotelového řetězce "Rotana" má přes 300 pokojů a suit na 25 patrech. K jeho zařízení patří přijímací hala s recepcí, výtahy, lobby, restaurace s místními i mezinárodními pokrmy, bary, businesscentrum, obchod se suvenýry.

Na střešní terase s nádherným výhledem na moře se nachází sladkovodní bazén s barem a odděleným dětským bazénkem pro nejmenší hosty. Lehátka, slunečníky a osušky jsou hotelovým hostům u bazénu k dispozici zdarma. Stejně jako wellness centrum kde najdete fitness, saunu, parní lázně a jacuzzi.
Za poplatek jsou masáže a kosmetické procedury.

Klasické pokoje jsou útulně a komfortně vybavené sprchou a WC, vysoušečem vlasů, telefonem, vysokorychlostním internetem (za příplatek), trezorem, satelitní televizí, minibarem (za poplatek), lednicí, klimatizací a částečným výhledem na moře.
Pokoje Premium mají přímý výhled na moře.
Pokoje Club Rotana jsou ve 21. - 25. patře, nabízejí přístup do Club Lounge s následujícími službami - privátní check-in, snídaňový bufet v prostorách lounge, po celý den výběr z nápojů a večer výber z koktejlů.

Stravování: Snídaně formou bohatého bufetu nebo polopenze za příplatek - bufetová večeře v restauraci "Horizon" nebo výběrem z menu v ostatních restauracích.

(údaje jsou z roku 2010)

Dubajský hotel Amwaj Rotana - možnost ubytování

Místo

Amwaj Rotana 25° 4' 25.8528" N, 55° 7' 49.8288" E
Location

Emiráty na Facebooku