Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel The Arabian Court of the Royal Mirage, Dubaj

Dubajský hotel The Arabian Court of the Royal Mirage

Hotel The Arabian Court of the Royal Mirage leží přímo na 1 km dlouhém úseku pláže Jumeirah, s výhledem na uměle vytvořené ostrovy "Palm Jumeirah" v zátoce. V blízkosti se nachází Golf Club a asi 20 km daleko je centrum města Dubaj, kam denně jezdí hotelový bus. Letiště je vzdálené přibližně 25 km.

Luxusní hotel v typicky arabském stylu byl vybudován s velkou láskou k detailu. Uvidíte tady staré arabské větrné věže, bohatě zdobené oblouky na bráně a nádhernou zahradní krajinu. Hotel si získává hosty svým vynikajícím servisem a jedinečnou elegancí.

K hotelovému zařízení patří 3 restaurace, bar "The Rooftop Terrace" s výhledem na moře, obchody kadeřnictví a salónky. V zahradě je palmami obklopený bazén a lehátka se slunečníky na pláži zvou ke snění a odpočinku. Hosté mohou využívat i služby sousedního hotelu The Palace at One&Only Royal Mirage.
Pro malé hosty je k dispozici dětský klub (4-11 let).

V ceně ubytování je fitness centrum, tenisové kurty, volejbal, golfový green. Za poplatek jsou tenisové rakety a míčky, vodní sporty jako např. windsurfing, vodní lyže, plachtění, šnorchlování, kajak nebo potápění.
Za poplatek je také "Health & Beauty Institute", který nabízí různé masáže, procedury, wellness, hydroterapii a kosmetické služby.

Pokoje Arabian Court Deluxe (52 m2) jsou zařízené velmi exkluzivně v typicky arabském stylu, s koupelnou a WC, samostatnou sprchou, fénem, županem, pantoflemi, TV, DVD přehrávačem, telefonem, internetovým připojením za poplatek, klimatizací, minibarem, sejfem a balkonem nebo terasou k moři.

Stravování: Snídaně nebo polopenze - všechna jídla formou bohatého bufetu, večeře je možná ve všech restauracích obou hotelů, v některých je za příplatek.

(údaje jsou z roku 2010)

Dubajský hotel The Arabian Court s bazénem
Dubajský hotel The Arabian Court - možnost ubytování

Emiráty na Facebooku