Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Armani, Dubaj

Dubajský luxusní hotel Armani Burj Khalifa

Luxusní hotel Armani se nachází na exkluzivním místě, v nejvyšší budově světa, Burj Khalifa. Představuje centrum města Dubaj, pobyt v Armani hotelu je tak ideální pro prohlídky a nákupy v emirátské metropoli. Hned vedle hotelu se nachází jedno z největších nákupních center na světě, "Dubai Mall". Mezinárodní letiště Dubai je vzdálené asi 15 minut jízdy.

6-hvězdičkový hotel má 7 pater a 160 elegantních pokojů. Vybavení nese značku Giorgio Armani – tento designový hotel je osobitě zařízený s velkou láskou k detailu, kombinovaný italským vkusem s ryzími přírodními ostíny a černobílými kontrasty. K vybavení hotelu patří 5 prvotřídních restaurací, prací servis, pokojový servis, knihovna, noční klub Armani Privé, květinový obchod Armani Fiori a obchod se sladkostmi Armani Dolci. Dále je tu pro obchodní cestující možnost banketu a konferencí.

Armani hotel nabízí hostům za poplatek vlastní hotelové SPA o rozměrech cca 12.000 m², v nabídce jsou také různé procedury, které se postarají o vaše uvolnění. Dále je k dispozici fitness a venkovní bazén.

Armani studia (45 m²) jsou moderně a elegantně zařízená. Jejich zařízení nese opět podpis Giorgio Armaniho, k vybavení patří drahý nábytek s královskou obří postelí King-Size, psací stůl, LCD-TV s DVD-přehrávačem, velká koupelna se sprchou a vanou, Butler-Station se soukromým barem a kávovar s čajovarem.
Luxusní pokoje Armani Classic (70 m²) mají v předsíni šatnu s integrovanou skříní. Vybavení je stejné jako u studií, navíc mají obývací kout s gaučem a stolky, s další LCD-TV a průchozí šatní skříň v ložnici.

Stravování: Snídaně formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2010)

Dubajský hotel Armani Burj Khalifa - možnost ubytování

Emiráty na Facebooku