Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Banyan Tree Al Wadi, Ras Al Khaimah

Pohled na emirátský hotel Banyan Tree Al Wadi

Luxusní hotel Banyan Tree Al Wadi je postavený v jedinečné, 100 hektarů velké, přírodní rezervaci a je zcela obklopen pouští. Tato pouštní oáza odpočinku a klidu se nachází cca 20 km od města Ras Al Khaimah. Letiště v Dubaji je vzdálené asi 50 minut jízdy.

Hotel nabízí kromě jiného zdarma dopravu autobusem k hotelu Hamra Fort Resort v Ras al Khaimahu, kde mohou hosté zdarma využívat pláž a místní zařízení.
Hostům je zde k dispozici plavecký bazén se zahradou a sluneční terasou.

Tato oáza nabízí mnoho možností využití volného času od jízdy na velbloudech až po safari v jeepech. V "Activity centru" se dozvíte mnoho o pouštní flóře a fauně. Můžete si vybrat mezi jízdou na koni nebo velbloudovi, střelbou z luku, sokolnictvím nebo jízdou na kole. Dětský klub je zařízen speciálně pro potřeby malých hostů od 4 let.

Pokoje (cca 150 m2 vč. venkovní plochy) jsou moderně a luxusně vybaveny a nabízejí vanu/sprchu/WC, fén, župan, telefon, internetové připojení (za poplatek), sejf, LCD televizor, DVD přehrávač, minibar (za poplatek), kávovar a klimatizaci.
Všechny vilky v této přírodní rezervaci mají krásný výhled na pouštní oázu a nádherné pohoří Al Hajar.

Stravování: Snídaně - ve formě bufetu v restauraci "Al Waha", která nabízí také mezinárodní a arabské pokrmy. Na večeře je možné chodit také do hotelu Hilton Resort & Spa. Útulný podnik "Samar Lounge" nabízí velký výběr vín a koktejlů. "Moon bar" nabízí také víno a koktejly, kromě toho je možné odsud pozorovat západ slunce.

(údaje jsou z roku 2010)

Emirátský hotel Banyan Tree Al Wadi - možnost ubytování

Emiráty na Facebooku