Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Bin Majid Beach, Ras Al Khaimah

Emirátský hotel Bin Majid Beach na pobřeží

Oblíbený a cenově výhodný hotel Bin Majid Beach s přátelskou atmosférou se nachází na pláži, ke které se dostanete po zdolání 50 schodů. Do centra města Ras al Khaimah je to asi 5 km. Cesta na letiště v Dubaji zabere 90 minut.

Hotel disponuje celkem 134 pokoji, restaurací, bary, obchody, diskotékou, nočním klubem a internetovým koutkem (za poplatek). V zahradě se nachází plavecký bazén se sluneční terasou. Lehátka, slunečníky a ručníky jsou u bazénu i na pláži zdarma.

Sportovní aktivity bez poplatku: Posilovna a volejbal. Za poplatek je billiard, vodní skútr a golf (vzdálený 3 km).
Pro děti je k dispozici dětské hřiště, animační program, za poplatek je možné zajistit hlídaní dětí.

Pokoje mají TV se satelitem, telefon, sejf, klimatizaci, minibar, koupelnu, sprchu a WC.
V pokojích Deluxe najdete moderní vybavení s LCD televizorem a renovovanou koupelnu.

Stravování: Polopenze - formou bufetu nebo all inclusive. Snídaně, obědy a večeře podávané formou bufetu, čaj, káva, zákusky od 15 – 17 hod., veškeré nápoje od 11 – 22 hod. (kromě diskotéky, pokojového servisu a minibaru).

(údaje jsou z roku 2010)

Emirátský hotel Bin Majid Beach - možnost ubytování

Komentáře

Tato dovolená byla pro nás velkým zážitkem. Především hotel byl přesně takový, jak byl popsán v katalogu. Není úplně nový, ale je čistý a všude je možné chodit bez bot. Je malý s rodinnou atmosférou. Také celodenní výlety, které jsme si na místě domluvili, byly velmi pěkné. Určitě bych tam jel kdykoli znovu. Všichni zaměstnanci byli velmi přátelští a ochotní pomoci. Dorozumívacím jazykem je angličtina. Velmi se snažili o přípravu pestrých snídaní, což se jim dle mého názoru povedlo. Hotel leží přímo na pláži. Popisem „soukromá pláž“ je skutečně míněná soukromá pláž, takže je oddělená a velmi čistá. Byla jednoduše super, vhodná pro potápění a relaxování. Velmi příjemná je také místní kavárna. Byl jsem zde se svým 12-ti letým synem a ten už nestojí o žádný doprovod, ale chce se potápět a skákat do bazénu.

Emiráty na Facebooku