Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Bin Majid Beach Resort, Ras Al Khaimah

Emirátský hotel Bin Majid Beach Resort s bazénem

Hotel Bin Majid Beach Resort leží přímo na pláži tvořené jemným pískem. Do centra města Ras Al Khaimah je to asi 20 km, 2x týdně tam jezdí zdarma autobus, do Dubaje se dostanete také autobusem, ale za poplatek.

Hotel se skládá z hlavní budovy a několika vedlejších budov, disponuje celkem 92 pokoji, lobby s recepcí, restaurací, dětským hřištěm, 2 bazény, jacuzzi, samostatným dětským bazénem, 2 bary u bazénu. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu i na pláži zdarma.
Za poplatek je možné využít tenisový kurt, různé vodní sporty a billiard.

Pokoje jsou vybaveny koupelnou, televizí se satelitem, klimatizací, minibarem a telefonem.

Stravování: Mezinárodní a orientální kuchyně v restauraci "Oasis", Zulu Bar se živou hudbou a bar na pláži s osvěžujícími koktejly.

(údaje jsou z roku 2010)

Emirátský hotel Bin Majid Beach Resort - možnost ubytování

Komentáře

Bylo to celkem dobré ubytovámí, mohli jsme si zde dobře odpočinout. Vedlejší náklady byly celkem vysoké, protože nápoje jsou docela drahé a navíc jsou účtovány příplatky za služby servisu. Hotel leží docela v ústraní. Nejbližší nákupní centrum je vzdálené 5 minut jízdy a je možné se tam dostat taxíkem. Pokoj měl velmi dobrou polohu a na pláž i k bazénu to bylo kousek. Sejf byl sice k dispozici, ale nebyl přišroubován do zdi, takže potenciální zloděj si ho mohl vzít jednoduše s sebou.Pláž byla velmi pěkná, bohužel okolo bylo velké staveniště. Okolo jsou vidět stavební jeřáby a polohotové nové luxusní hotely.

Emiráty na Facebooku