Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Burj Al Arab, Dubaj

Dubajský luxusní hotel Burj Al Arab

Jedinečný luxusní suite hotel Burj Al Arab leží na uměle vytvořeném ostrově, cca 300 m od pobřeží a pláže Jumeirah Beach. Letiště Dubaj je vzdálené cca 25 km.Tato působivá, 321 metrů vysoká "arabská věž" je podobná plachtě a nabízí svým hostům jedinečnou kombinaci perfektního luxusu, arabské pohostinnosti a nejmodernější techniky.

Gigantická přijímací hala je působivá se svými obřími akvárii a 32 metrů vysokými fontánami. K zařízení hotelu patří 6 restaurací, 2 bary, bazénový bar, bazén a dva kryté bazény s panoramatickým výhledem na Dubaj, "Sinbad’s Kids Club" (3-12 let) v 18. patře a exkluzivní obchody.
Hostům je k dispozici samostatná plážová část s lehátky a slunečníky. Lze také využít všech nabídek sousedních hotelů Jumeirah Beach Hotels (kyvadlová doprava bez poplatku).

Ubytování nabízí 202 luxusně vybavených a prostorných pokojů, které se rozkládají ve 2 patrech. Dole je obývací pokoj s jídelním koutem a barem. Po schodech dojdete k ložnici, šatně a koupelně s průchozí sprchou, samostatným WC, fénem, županem a vířivkou a drahými kosmetickými produkty Hermès. K dalšímu vybavení patří 2 TV (plochá obrazovka), video, DVD-přehrávač, počítač s tiskárnou a připojení k internetu (bez poplatku), minibar (vybrané nealkoholické nápoje inklusive), sejf, klimatizace, velké panoramatické okno s výhledem na Jumeirah pláž nebo golfové hřiště.
Deluxe Suite (cca 170 m2) nabízejí obří kingsize-postel nebo 2 dvoulůžka.
Panoramic Suite (cca 225 m2) jsou prostornější s kingsize-postelí, z obou stran mají velká skleněná okna s panoramatickým výhledem.

V ceně ubytování je sauna a parní lázeň, fitness, snooker, sportovní nabídky Jumeirah Beach hotelů, 7 tenisových kurtů (umělé osvětlení), 3 squash kurty. Za poplatek jsou vodní lyže, windsurfing, plachtění, potápění, plavecká a potápěčská škola, golfová hřiště a vodní park "Wild Wadi". Odpočinek a uvolnění nabízí luxusní wellness centrum AssawanSpa & Health Club, které nabízí kosmetické a terapeutické služby.

Stravování: Snídaně nebo polopenze (obědy nebo večeře) - všechna jídla formou bohatého bufetu v Bab Al Yamu nebo Junsui.
Restaurace Al Mahara nabízí mořské speciality, Al Iwan servíruje tradiční arabská i mezinárodní jídla v arabském stylu. Na soukromé pláži Burj Al Arab’s nabízí Majlis Al Bahar středozemní pokrmy. 200 m nad mořem se nachází Al Muntaha s nádherným výhledem a s evropskou kuchyní. Junsui je moderní asijská restaurace s obdivuhodnými světelnými efekty. Sahn Eddar uzavírá kulinářskou nabídku lehkými pokrmy, odpoledním čajem a čokoládovými laskominami.

(údaje jsou z roku 2010)

Dubajský hotel Burj Al Arab s bazénem
Dubajský hotel Burj Al Arab s restaurací
Dubajský hotel Burj Al Arab - možnost ubytování
Dubajský hotel Burj Al Arab - ubytování s koupelnou

Komentáře

Nejvyšší spokojenost! Byl to nejlepší hotel, ve kterém jsme kdy byli. Nejlepší a nejzajímavější ubytování, při příjezdu jsme zůstali téměř bez dechu. Něco tak krásného v kombinaci s vlídností a ochotou jsme ještě nezažili. Bylo nám splněno každé přání. Děkujeme za nádherné dny, super servis a výtečné jídlo.

Emiráty na Facebooku