Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Coral Beach Resort, Sharjah

Emirátský hotel v Sharjahu - Coral Beach Resort

Hotel Coral Beach Resort leží na klidném místě, uprostřed palem. K hotelu patří 150 m dlouhá písečná pláž. K centru města Sharjah je to jen 5 km. Město Dubaj je vzdálené asi 30 km, transfer z letiště trvá přibližně 45 minut. Sousední emirát Ajman je vzdálený jen pár minut jízdy autem. Hotel je tak ideální pro hosty, kteří chtějí při své dovolené kombinovat koupání v moři s procházkami po městech Sharjah nebo Dubaj.

Hotel má velkolepou přijímací halu, recepci, kavárnu a malé obchůdky. Ve třech restauracích se specialitami můžete jíst formou á-la-carte. "Al Dente" nabízí italské speciality, "Casa Samak" mořské plody a speciality z čerstvých ryb.
Nádherná zahrada dala hotelu přezdívku "zelená oáza". Najdete zde také dva sladkovodní bazény se sluneční terasou. U bazénu a na pláži máte k dispozici ručníky, lehátka a slunečníky bez poplatku.
Sport a fitness: Bez poplatku se nabízí fitness, plážový volejbal, basketbal, badminton, fotbal, vodní aerobik. Za poplatek windsurfing a vodní lyže.
Za poplatek jsou wellness služby - salon krásy, masáže, ayurveda a procedury z Mrtvého moře.
Pro děti je k dispozici profesionální dohled v miniklubu (od 2 do 11 let) s vlastním bazénem, částečně krytým dětským hřištěm a hracím koutkem. Pro starší děti je fotbal, volejbal, basketbal, potápění, tenisové hodiny a hodiny plavání. Za poplatek a na objednávku je tu hlídací servis.

Moderně vybavené dvoulůžkové pokoje jsou vybaveny koupelnou a WC, fénem, klimatizací, satelitní televizí, telefonem, sejfem (bez poplatku) a ledničkou.
City View pokoje leží na straně s výhledem do ulice. S výhledem k moři jsou pokoje Sea View, ale jeho okna se nedají otevírat.

Stravování: Snídaně nebo polopenze. Všechna jídla jsou formou bufetu v hlavní restauraci. Při polopenzi lze večeři zaměnit s obědem. V hotelu není žádný bar s alkoholickými nápoji, ale v sousedním emirátu Ajman, který je vzdálený 10 minut chůze, naleznete plážový bar, kde se podává alkohol.

(údaje jsou z roku 2010)

Emirátský hotel Coral Beach Resort - možnost ubytování

Komentáře

Byla to super dovolená. Ubytováni jsme byli až ve 14 hodin, což je nepříjemné při nočních příletech. Co se týče hotelu, byla to trefa. Personál byl vždy milý. Při jídle uklízeli talíře a nalévali nápoje. Jídlo bylo skvělé, bohatý výběr a vše chutné. Je to tu ideální pro rodiny s dětmi, které nechtějí večer žádné párty. Na pláži byly krásné mořské vlny a teplá voda. Z bazénu byl výhled na moře, pro děti klouzačka a sezení v mělké vodě.

Emiráty na Facebooku