Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Coral Oriental, Dubaj

Pohled na dubajský hotel Coral Oriental

Hotel Coral Oriental Dubai leží v centru, v městské části Deira, finanční a obchodní čtvrti města Dubaj. Nachází se nedaleko od letiště a je obklopen kulturními a moderními nákupními a obchodními podniky. Transfer z letiště trvá asi 10 minut.

Hotel má celkem 95 prostorných pokojů, z toho je 16 suit. K jeho zařízení dále patří kompletně vybavené businnes centrum, 24-hodinový servis, restaurace "Al Nafoora" s místními pokrmy, italská restaurace "Al Dente", kavárna "Coral Oriental".

Díky své centrální poloze nabízí hotel hodně volnočasových možností. Denně je k dispozici doprava a vstup zdarma do parku Al Mamzar Beach. Zde najdete dlouhou pláž s lehátky a slunečníky, bazény a dětské hřiště.
Hotel zajišťuje různé výlety a túry, safari, návštěvy muzeí, procházky po orientálních trzích aj.

Všechny pokoje jsou prostorné a mají klimatizaci, koupelnu s fénem, zásuvku 110V/220 V, minibar, elektrický sejf, satelitní TV a telefon. Na přání je možná přistýlka či dětská postýlka.

Stravování: Snídaně nebo polopenze - snídaně jsou formou bufetu, večeře také formou bufetu s velkým výběrem národních a mezinárodních pokrmů.
Upozornění: Alkohol se zde nepodává.

(údaje jsou z roku 2010)

Recepce v dubajském hotelu Coral Oriental
Dubajský hotel Coral Oriental - možnost ubytování

Emiráty na Facebooku