Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel The Cove Rotana Resort, Ras Al Khaimah

Emirátský hotel Hotel The Cove Rotana Resort na pobřeží

Hotel The Cove Rotana Resort se nachází přímo na soukromé, 600 m dlouhé písčité pláži a je obklopen nádhernou kulisou se strmými horami, horkými prameny a písčitými dunami.
Centrum města Ras al Khaimah je vzdálené 8 km, letiště ve městě Dubaj 80 km. Dvakrát týdně jezdí od hotelu k nákupnímu centru v Dubaji autobus (po předchozí domluvě, za poplatek).

Tento luxusní hotel renomované skupiny Rotana byl nově otevřen na začátku roku 2009. Byl postaven ve středozemsko-arabském stylu a je určen pro trávení dovolené i pro obchodní cestující. Pokoje a vily se nacházejí v krásné rozsáhlé zahradě a leží buď na příkrém svahu nebo na poloostrově v laguně.
K hotelovému zařízení patří lobby s bezdrátovým internetovým připojením (bez poplatku), několik menších obchodů, 3 konferenční místnosti a 24-hodinový pokojový servis (za poplatek).
Odpočívat můžete u 2 velkých, vyhřívaných bazénů. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu i na pláži zdarma.
Pro děti je k dispozici dětský klub (2 – 10 let), dětské hřiště a dětský bazén.

Sportovní aktivity bez poplatku - posilovna a plážový volejbal. Za poplatek (přímo v hotelu nebo u místních provozovatelů) jsou různé sportovní kurzy, vodní sporty a 2 golfová hřiště, která se nacházejí v bezprostřední blízkosti hotelu.
Wellness bez poplatku - sauna, pára, jacuzzi. Za poplatek jsou různé masáže ve spa centru.

Classic Rooms jsou moderně zařízené pokoje v núbijském stylu a najdete v nich sprchu, WC, fén, župan, klimatizaci, sejf, televizi se satelitem, rádio, rychlé internetové připojení, minibar, kávovar, žehličku s žehlícím prknem, balkón nebo terasu.
Deluxe Rooms pokoje nabízejí při stejném vybavení navíc výhled na laguny.
Nejvíce prostorné jsou One Bedroom pokoje, ve kterých najdete samostatný obývací pokoj a ložnici, malou kuchyni s jídelním koutem a zahradu s vlastní terasou.

Stravování: Snídaně, polopenze nebo plná penze - všechna jídla jsou formou bohatého bufetu. Třikrát týdně můžete vychutnat speciality v á-la-carte restauraci (za poplatek).
Kulinářsky se můžete nechat rozmazlovat celkem v 6 restauracích a barech. Mezinárodní bufet a orientální pokrmy nabízí á-la-carte restaurace "Cinnamon" na venkovní terase. V restauraci "Basilico" můžete vychutnávat tradiční a moderní kuchyni stejně jako pokrmy z regionu Středomoří. "Breeze Lobby Lounge" je ideální pro odpolední kávu a pečivo. Během relaxování na slunci, můžete využít nabídku tropických koktejlů a chutných pokrmů v "Breakers Beach Baru". Lehké pokrmy, saláty a čerstvé džusy si můžete vychutnávat v klidné atmosféře během celého dne v "Laguna Bay" a "Sun Set Pool Baru" si můžete užívat výhled na celý resort.

(údaje jsou z roku 2010)

Emirátský hotel The Cove Rotana Resort - možnost ubytování

Komentáře

Velmi se nám zde líbilo. I poměr ceny a nabízených služeb byl velmi dobrý. Hotelu ještě nebyl zcela hotový, ale velmi se zde o své hosty starají. Personál je ochotný a velmi přátelský. Pobyt v tomto hotelu bychom si kdykoli znovu zopakovali. Zde by si člověk měl užívat dovolenou, když si chce odpočinout na pláži, u bazénu a vychutnat si dobré jídlo, ale v okolí není moc příležitostí toho moc podniknout. Je zde jedno nákupní centrum, do Dubaje trvá cesta okolo jedné hodiny (autobus tam nyní jezdí dvakrát týdně, v úterý a v sobotu). Taxi do Dubaje stojí cca. 100 DHS (cca 21 euro) za jednu cestu. Hotel je velmi pěkně zařízen a poloha na pláži je nádherná. Jídlo a pití - velmi pěkný a pestrý bufet. Pláž - velmi pěkné laguny, které lákají k procházkám také večer.

Emiráty na Facebooku