Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Crowne Plaza Dubai Festival City, Dubaj

Dubajský hotel Crowne Plaza Dubai Festival City

5-hvězdičkový hotel Crowne Plaza Dubai Festival City se nachází přímo na břehu zátoky "Dubai Creek" a díky své poloze nabízí přímé napojení na více než 550 obchodů a 90 restaurací centra Dubai Festival City.

V přímém sousedství se nachází pobřeží promenáda. Od místního centra Dubaje je vzdálen asi 1,2 km, od Wafi City Mall jen několik minut. Transfer na letiště trvá asi 10 minut.

Komfortní hotel postavený roku 2007 nabízí k ubytování 316 pokojů a 18 suit na 19 patrech. Všechny pokoje a veřejné prostory jsou nekuřácké.

K dalšímu zařízení patří vstupní hala s recepcí, Mazar Lobby Lounge, belgická hospůdka, velká restaurace "Zaytoun" s mezinárodní kuchyní, stejně jako dalších 5 restaurací, přístup k internetu ve všech veřejných prostorách hotelu, prádelna.

Ubytovaní hosté mohou dále využívat venkovní bazén, 3 spa bazény, dětský bazén, whirlpool, fitness centrum se saunou a parní lázní.

Za poplatek je také možno navštívit wellness lázně v sousedním hotelu InterContinental. Dvě 18-ti jamková mistrovská golfová hřiště jsou vzdálená jen pár minut.

Moderně a komfortně zařízené pokoje typu Superior jsou vybavené koupelnou s vanou a WC, vysoušečem vlasů, župany, pantoflemi, telefonem, internetovým připojením (do 512 KB / min. zdarma), trezorem, LCD televizí, mini barem (za poplatek), žehličkou a žehlicím prknem, kávovarem a klimatizací.

Pokoje Deluxe mají stejné vybavení jako pokoje typu Superior, ale navíc mají výhled na zátoku.

Stravování: Polopenze nebo plná penze - bohatá snídaně formou bufetu, obědy nebo večeře formou bufetu nebo výběrem z menu.

(údaje jsou z roku 2011)

Dubajský hotel Crowne Plaza Dubai Festival City v zátoce
Dubajský hotel Crowne Plaza Dubai Festival City s posezením
Dubajský hotel Crowne Plaza Dubai Festival City s restaurací
Dubajský hotel Crowne Plaza Dubai Festival City - ubytování

Místo

Hotel Crowne Plaza Dubai Festival City 25° 13' 24.87" N, 55° 20' 58.8624" E

Komentáře

Celkově je to velmi dobrý hotel pro návštěvu města Dubaj, ale přesto na klidném místě. Hotel nemá pláž, ale velmi pěknou a efektní terasu. Pokoje jsou velmi elegantní, super postel a dokonce i klimatizace může být upravena tak, jak budete chtít. Obsluhující personál byl bez výjimky velmi přátelský.
Location

Emiráty na Facebooku