Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Crowne Plaza, Dubaj

Vstup do dubajského hotelu Crowne Plaza

Hotel Crowne Plaza je centrálně položen v Dubaji, v městské části Bur Dubai na ulici Sheikh Zayed Road. Nabízí přímý vstup do Shopping Mall Holiday Centra, které se nachází ve stejné budově. World Trade Center, dubajské muzeum, mešita Jumeirah a mnohé další zajímavosti jsou v blízkosti hotelu. Denně jezdí bezplatná kyvadlová doprava k pláži a Jumeirah Beach Parku (pro hotelové hosty je vstup v ceně), k Mall of the Emirates, Dubai Mallu a Ski Dubai. Letiště Dubaj je vzdálené asi 10 km.

Moderní městský hotel má celkem 568 pokojů na 23 patrech a nabízí svým hostům přijímací halu s recepcí, 12 restaurací a barů jako např. "Al Fresco (italský), "Al Tannour (libanonský) s živou hudbou a "Sakura" (japonský) s širokým výběrem prvotřídních pokrmů. K dalšímu zařízení patří Coffeeshop, 2 noční kluby a četné obchody.

Temperovaný sladkovodní bazén zve ke koupání a k odpočinku, lehátka, slunečníky a ručníky jsou zdarma.
V ceně ubytoávní je fitness a squash, za poplatek pak aerobic, sauna, parní lázeň, různé služby a masáže ve wellness centru.

Moderně vybavené pokoje mají vanu a sprchu s WC, fén, telefon, internetové připojení (za poplatek), sejf, satelitní TV, minibar (za poplatek), žehličku a žehlicí prkno, kávovar a čajovar, klimatizaci.

Stravování: Snídaně, polopenze nebo plná penze - ráno, v poledne s večer se obsloužíte u bohatého bufetu.

(údaje jsou z roku 2010)

Interiér dubajského hotelu Crowne Plaza
Dubajský hotel Crowne Plaza - možnost ubytování

Emiráty na Facebooku