Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Grand Hyatt, Dubaj

Dubajský hotel Grand Hyatt

5-hvězdičkový hotel Grand Hyatt Dubai se nachází přímo v centru města Dubaj, na kraji městské části Bur Dubaj. Je obklopen krásně upravenou zahradou.

Najdete ho v blízkosti nákupního centra Wafi Shopping-Center a naproti golfovému hřišti. Letiště se nachází asi 5 km daleko. Záliv Dubai Creek je vzdálená asi 2 km, mezinárodní letiště 5 km. Hotelový shuttle bus zajíždí každý den k různým nákupním centrům.

Moderní městský hotel byl otevřen v roce 2003 a k ubytování nabízí 674 pokojů. Dále k jeho zařízení patří vstupní hala s recepcí (24-hodinová služba), hotelový trezor, klimatizace, směnárna, výtah, obchody, kadeřnictví, několik barů a 8 restaurací (italská, libanonská, singapurská, vietnamská, americká, grilovací a rybí), konferenční prostory a 2 taneční sály.

Uprostřed ca. 37 ha rozlehlého parku a zahrady je umístěn bazénový komplex, pro děti oddělený bazén se skluzavkou, pool bar. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma.

V ceně ubytování je krytý bazén, fitness centrum, 450 m dlouhá trasa pro jogging a dětský klub. Za poplatek pak tenis, squash, wellness centrum (sauna, parní lázeň, jacuzzi a různé procedury) a nedaleké golfové hřiště.

Luxusně zařízené pokoje Grand Room (cca 31-35 m²) jsou vybavené koupelnou se sprchou a vanou, WC, vysoušečem vlasů, župany a pantoflemi, individuálně nastavitelnou klimatizací, trezorem, satelitní TV, telefonem, rychlovarnou konvicí, kávovarem, žehlicím prknem a, žehličkou. Za poplatek je mini bar a internetové připojení WLAN.

Pokoje Creek Room jsou o něco prostornější (cca 41-45 m²) a mají navíc a výhled na Dubai Creek.

Stravování: Snídaně formou bufetu, za příplatek možné obědy nebo večeře (také formou bufetu).

(údaje jsou z roku 2012)

Dubajský hotel Grand Hyatt - ubytování
Dubajský hotel Grand Hyatt a nedaleké golfové hřiště

Místo

Hotel Grand Hyatt, Dubaj 25° 13' 41.5632" N, 55° 19' 42.1068" E
Location

Emiráty na Facebooku