Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Habtoor Grand Beach, Dubaj

Dubajský hotel Habtoor Grand Beach

Hotel Habtoor Grand Beach se nachází přímo na pláži Jumeirah Beach. Centrum města Dubaj je vzdálené asi 20 kilometrů, doba transferu z letiště je asi 25 minut. Hotel provozuje pravidelnou bezplatnou kyvadlovou dopravu do různých nákupních center.

Hotelové zařízení má celkem 446 pokojů, k jeho zařízení dále patří společenská místnost, wellness a fitness centrum, tématické restaurace s kulinářskými specialitami (mezinárodní kuchyně, thajská se sushi barem, italská, libanonská, steaková), různé bary, anglická hospoda, koktejl bar, a plážový bar.
Venku se nacházejí 2 plavecké bazény, dětský bazén s tobogánem, poolbar s občerstvením. Lehátka, slunečníky a ručníky u bazénu jsou v ceně.

V ceně ubytování je plážový volejbal, tenis, squash, posilovna, sauna a parní lázeň. Za poplatek je zapůjčení sportovního vybavení, vodní sporty na pláži, nedaleké golfové hřiště a procedury ve wellness centru.
Pro nejmenší hosty je k dispozici miniclub a dětské animace.

Pokoje "Tower Room" ve věžích (40 m2) jsou vybavené luxusním nábytkem, koupelnou a WC, vysoušečem vlasů, klimatizací, telefonem, TV s plochou obrazovkou, rádiem, DVD přehrávačem, internetovým připojením (za poplatek), kávovarem, trezorem a minibarem (na vyžádání). Jsou s výhledem na Marinu nebo na moře (za příplatek).
Pokoje "Garden Room" (35 m2) mají stejné vybavení, ale výhled do zahrady.

Stravování: Snídaně nebo polopenze - snídaně a obědy formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2010)

Hotel Habtoor Grand Beach - ubytování
Hotel Habtoor Grand Beach s bazény

Místo

Hotel Habtoor Grand Beach 25° 5' 10.3164" N, 55° 8' 29.8212" E
Location

Emiráty na Facebooku