Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel The Habtoor Grand Resort & Spa, Dubaj

Dubajský hotel The Habtoor Grand Resort & Spa

5-hvězdičkový hotel The Habtoor Grand Resort & Spa se nachází přímo u 100 metrů dlouhého úseku pláže Jumeirah Beach. Najdete ho asi 20 minut od městského dubajského centra Dubai City a 5 minut od golfového hřiště. Letiště je vzdálené 30 kilometrů, hotelový autobus jezdí pravidelně do velkého obchodního centra.

Hotelové zařízení se skládá ze dvou částí: Ve španělském stylu postavená původní část s pokoji Resort (dříve Metropolitan Beach Resort) a v roce 2005 postavené dvě hotelové věže s pokoji Tower. Celkem se k ubytování nabízí 442 pokojů. K dalšímu zařízení patří vstupní hala s recepcí, výběr restaurací s mezinárodními, libanonskými, italskými a grilovacími pokrmy, bary, obchody se suvenýry, business centrum a lázně spa.

V dobře udržované zahradě se nacházejí dva velké plavecké bazény s odděleným dětským bazénem, jacuzzi a pool bar. Lehátk, slunečníky a ručníky jsou k zapůjčení zdarma.

Sportovní aktivity v ceně ubytování: 2 osvětlené tenisové kurty, squashový kurt, posilovna, plážový volejbal. Za poplatek jsou tenisové a squashové rakety, wellness centrum (sauna, parní lázeň), nedaleké golfové hřiště a vodní sporty jako například windsurfing, surfování, kajaky, plachetnice, šlapadla anebo jízda na banánu, šnorchlování, rybaření.

Pokoje Resort Garden (asi 35 m2) jsou komfortně zařízené, k jejich vybavení patří koupelna a WC, vysoušeč vlasů, župany, pantofle, TV s plochou obrazovkou, rádio, telefon, připojení na internet (za poplatek), klimatizace, minibar, přístroj na přípravu čaje a kávy, trezor a výhled do zahrady.
Pokoje Tower Room (asi 40 m2) jsou umístěny ve věžích, elegantně a luxusně zařízené. Mají stejné vybavení jako Resort Garden, ale mají oddělenou sprchu a výhled na přilehlý přístav.
Pokoje Tower Sea View mají navíc výhled na moře.

Stravování: Snídaně nebo polopenze - snídaně formou bufetu, večeře také formou bufetu v restauraci "Al Dhiyafa".

(údaje jsou z roku 2011)

Dubajský hotel The Habtoor Grand Resort & Spa s bazénem
Dubajský hotel The Habtoor Grand Resort & Spa s halou
Dubajský hotel The Habtoor Grand Resort & Spa - ubytování

Místo

Hotel The Habtoor Grand Resort & Spa 25° 5' 9.7548" N, 55° 8' 30.6924" E
Location

Emiráty na Facebooku