Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Hilton Dubai Creek, Dubaj

Dubajský hotel Hilton Dubai Creek

Hotel Hilton Dubai Creek se nachází u pobřezní silnice v zálivu Dubai Creek, v centru města Dubaj. Leží jen několik minut od obchodního centra Center Mall a jachetního přístavu. Hotel nabízí zdarma několikrát denně odvoz autobusem do sesterského hotelu Hilton Jumeirah Beach s písečnou pláží. Transfer z letiště trvá asi 30 minut.

Moderní městský hotel v butikovém stylu nabízí k ubytování více než 150 pokojů. Dále k jeho zařízení patří lobby s recepcí, 2 restaurace, brasserie (středozemní kuchyně), champagne- a cocktailbar, obchod se suvenýry, kadeřnictví, wellness a posilovna.
Na střešní terase je sladkovodní plavecký bazén. Lehátka, slunečníky a osušky jsou k zapůjčení zdarma.

Komfortně zařízené pokoje jsou vybavené koupelnou s vanou, WC, vysoušečem vlasů, telefonem, klimatizací, minibarem, telefonem se satelitem, internetovým připojením, LCD televizí. Okna přes celou výšku místnosti nabízejí výhled na město a moře.

Stravování: Snídaně nebo polopenze - snídaně formou bufetu v Glasshouse Brasserii, večeře formou bufetu nebo výběrem z menu.

(údaje jsou z roku 2011)
Celkové hodnocení: Velmi dobrá lokalita, jestliže si chcete prohlédnout Dubai, prvotřídní restaurace, výborné pokoje a servis. Hotel není vhodný pro "válecí dovolenou". Sejf byl rozbitý, nebyl zde žádný balkón. Jídlo a pití: Stále stejný snídaňový bufet. Bazén: Jen bazén, žádný whirlpool, žádný protiproud. Poloha: Skvělá (na střeše je výborný výhled).

Dubajský hotel Hilton Dubai Creek s bazénem
Dubajský hotel Hilton Dubai Creek - ubytování

Místo

Hotel Hilton Dubai Creek 25° 15' 35.3844" N, 55° 19' 8.148" E
Location

Emiráty na Facebooku