Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Hilton Dubai Jumeirah, Dubaj

Dubajský hotel Hilton Dubai Jumeirah

Hotel Hilton Dubai Jumeirah se nachází přímo na mírně se svažující, písečné soukromé pláži Jumeirah Beach. Kyvadlovou dopravou se zdarma dostanete k nákupnímu centru "Mall of the Emirates. Vnitřní město Dubaje je vzdálené asi 25 km, golfové hřiště "Emirates Golf Club" 5 km. Transfer z mezinárodního letiště v Dubaji trvá cca 40 minut.

5-hvězdičkový moderní hotelový komplex nabízí k ubytování 398 pokojů. Dále k jeho zařízení patří vstupní hala s recepcí, 5 restaurací (například italská kuchyně "BICE" anebo "Pachanga" s latinskoamerickou kuchyní), 6 barů, společenská místnost, kadeřnictví, kosmetický salón a obchody, výtah.

Ve venkovní exotické zahradě se nachází prostorný bazén, poolbar a samostatný dětský bazén, sluneční terasa, přímo na pláži je Beach Bar & Grill Wavebreaker. Lehátka, slunečníky a ručníky jsou u bazénu i na pláži k zapůjčení zdarma.
Pro nejmenší hosty je k dispozici také dětské hřiště, dětská herna v 6. patře a miniclub.

Pro ubytované hosty je k dispozici plážový volejbal, posilovna a wellness centrum - sauna, parní lázeň, vířivka. Za poplatek jsou masáže a kosmetické procedury, různé vodní sporty na pláži, jako například windsurfing, vodní lyžování, plachtění, parasailing, potápění. Platí se také další sportovní aktivity v okolí - golf, jízda na koni anebo hlubokomořský rybolov.

Elegantně zařízené pokoje jsou vybavené koupelnou, WC, vysoušečem vlasů, župany, manželskou "královskou" postelí nebo dvěma oddělenými lůžky, klimatizací, satelitní TV, rádiem, telefonem, vysokorychlostním přístupem k internetu (za poplatek), trezorem, minibarem, varnou konvicí na kávu a čaj, balkónem.
Pokoje Deluxe Walk View se nacházejí v přilehlém apartmánovém domě.
Pokoje Deluxe Sea View mají nepřímý nebo přímý výhled na moře.
Rodinné suity mají navíc obývací pokoj a větší koupelnu, dva balkóny s částečným nebo přímým výhledem na moře.

Stravování: Snídaně nebo polopenze - snídaně formou bufetu v restauraci "Oceana" nebo "Pachanga" (podle sezóny), večeře formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2011)

Dubajský hotel Hilton Dubai Jumeirah - ubytování
Dubajský hotel Hilton Dubai Jumeirah s restaurací
Dubajský hotel Hilton Dubai Jumeirah s bazénem

Místo

Hotel Hilton Dubai Jumeirah 25° 4' 43.1544" N, 55° 8' 4.128" E
Location

Emiráty na Facebooku