Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Hilton Ras Al Khaimah Resort, Ras Al Khaimah

Emirátský hotel Hilton Ras Al Khaimah Resort s bazénem

Nádherný hotel Hilton Ras Al Khaimah Resort leží uprostřed nádherné krajiny, na severním výběžku arabského poloostrova v Ras Al Khaimahu. Resort se nachází přímo na pěkné pláži, v soukromé zátoce.

Společně s hotelem Hilton RAK Villen Resort & Spa tvoří jeden areál a hosté mohou využívat vybavení obou zařízení. Za hotelem jsou k vidění vrcholky pohoří Hatta. Centrum města Ras al Khaimah je vzdálené 3 km, velké nákupní centrum je vzdálené také 3 km. Město Dubaj je od hotelu vzdálené 70 km.

Hotel disponuje přijímací halou s útulným posezením a bary. Resort disponuje také italskou á-la-carte restaurací s možností posezení jak v klimatizované části, tak ve venkovních prostorách. Je zde rovněž několik barů a kaváren.

Ve venkovních prostorách najdete velkou a dobře vybavenou část s bazénem a mnoha malými zákoutími pro ležení, relaxování a odpočinek. Lehátka a slunečníky jsou zde k dispozici zdarma. Přímo na bazén navazuje pláž s jemným pískem.

Pokoje jsou velmi útulně a komfortně zařízeny, jejich součástí je klimatizace, internetové připojení, televize se satelitem, telefon, minibar a žehlička.

Stravování: All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu v hlavní restauraci "Maarid". Nealkoholické nápoje, džusy (ne čerstvě lisované), káva (ne italské druhy jako espresso, capuccino), některé alkoholické nápoje (pivo, víno a lihové nápoje) a několik druhů koktejlů – od 12:00 do 24:00 hod. (minibar a pokojový servis není součástí all inclusive pobytu).

(údaje jsou z roku 2010)

Emirátský hotel Hilton Ras Al Khaimah Resort - možnost ubytování

Komentáře

Prožili jsme velmi pěknou dovolenou v hezky řešeném hotelu, s nádhernou dlouhou písčitou pláží. Až bude hotel jednou zcela dokončen, bude to určitě velmi pěkný objekt, ve kterém se dá strávit velmi klidná dovolená. Hotel byl celkem čistý. Péče o zahradu by mohla být lepší, trávnaté plochy a rostliny byly zcela vysušeny a nikdo se nestaral o jejich závlahu. Toto byla naše druhá dovolená v hotelu řetězce RAK, předchozí hotel (Al Hamra Fort Resort) se dal přirovnat k ráji. Hotel byl zelenější a bylo v něm více květin než v některých zahradách u nás.

Emiráty na Facebooku