Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Jebel Ali, Dubaj

Emirátský hotel Jebel Ali s pláží

Pětihvězdičkový hotel Jebel Ali se nachází přímo u 800 metrů dlouhé, písečné soukromé pláži. Je umístěn do 50 akrů velkého zahradního prostoru, a tvoří s hotelem Palm Tree Court & Spa jeden resort. Jen 15 minut je vzdálená známá nákupní promenáda "The Walk" v Dubai Marině. Několikrát denně se dostanete zdarma hotelovým autobusem do města Dubaj, je to asi 20 kilometrů a transfer z letiště trvá asi 30 minut.

Oblíbený hotel v tropické zahradě nabízí lobby s recepcí, v resortu najdete celkem 15 restaurací a barů, různé obchody a butiky, spa. Můžete také využívat zařízení vedlejšího sesterského hotelu Jebel Ali Palm Tree Court & Spa.

Venku najdete 3 bazény, 2 oddělené dětské bazénky, sluneční terasu, bar. Lehátka, slunečníky a osušky jsou u bazénu i na pláži zdarma.
Pro děti je k dispozici také miniclub a dětské hřiště.

V ceně ubytování jsou 4 tenisové kurty s umělým osvětlením, plážový volejbal, fotbal, stolní tenis, fitness, squash, vířivka a sauna. Za poplatek jsou vodní sporty jako rybolov, vodní lyžování, windsurfing, plachtění, dále jízda na koni, střelecký klub a 9-jamkové golfové hřiště, masáže a procedury ve spa.

Moderní, renovované pokoje jsou vybavené koupelnou, WC, vysoušečem vlasů, županem, klimatizací, telefonem s přímou volbou, satelitní TV, minibarem (za poplatek), trezorem, vařičem k přípravě kávy a čaje, malým francouzským balkónem.
Pokoje Garden View Rooms mají výhled na golfové hřiště a krásnou zahradu.
Pokoje Sea View mají výhled na moře.

Stravování: Snídaně, polopenze nebo all inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bohatého bufetu, možnost večeří v á-la-carte restauraci (po předchozí rezervaci), po celý den různé snacky. Vybrané místní a dovozové alkoholické a nealko nápoje u různých barů.

(údaje jsou z roku 2010)

Emirátský hotel Jebel Ali - ubytování
Emirátský hotel Jebel Ali s bazénem
Emirátský hotel Jebel Ali se zahradou

Místo

Hotel Jebel Ali 24° 59' 15.882" N, 55° 1' 22.3932" E
Location

Emiráty na Facebooku