Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Kempinski Emirates Palace, Abu Dhabi

Abu Dhabi - hotel Kempinski Emirates Palace

Hotel Kempinski Emirates Palace leží přímo na 1,3 km dlouhé písečné pláži. Centrum města Abu Dhabi je vzdálené asi 3 km. Doprava na letiště trvá asi 20 minut.
Hotel patří k renomované hotelové skupině Kempinski a dá se popisovat jen v superlativech. Zvenku se podobá 72 metrů vysoké, pozlacené kopuli na jednom arabském paláci a patří k symbolům Abu Dhabi. Uvnitř najdete největší luxus a nejmodernější technologie. Prvotřídní servis vám jistě zajistí nezapomenutelnou dovolenou.

Hotel leží v nádherném, 100 hektarů velkém parku a působí jako drahokam z pohádky Tisíce a jedné noci. Bazén s klouzačkami a vodotrysky, zrovna tak jako odpočinkový bazén s oddělenými jacuzzi vás zvou k odpočinku.
Sportovní vyžití bez poplatku: 2 dobře vybavená fitness-centra, 4 tenisové kurty s umělým osvětlením, windsurfing, kajaky, kanoe, potápění, půjčovna kol, turistická stezka, volejbalová hřiště, stolní tenis, badminton a fotbal. Za poplatek (na objednávku) jsou masáže a zkrášlovací procedury v salonu Anantara Spa.
Pro děti od 5 do 12 let je k dispozici dětské hřiště "Sarab Land" s dohledem.

Zařízení pokojů a suit spojuje arabský přepych s nejmodernější technikou.
Velkoryse a luxusně zařízené Coral pokoje s výhledem do exotické zahrady mají koupelnu s WC, sprchu, fén, župany a koupací boty, klimatizaci, velkou LCD televizi, bezplatné připojení k internetu, sejf, minibar (vybrané nealkoholické nápoje zdarma), balkon a 24–hodinový servis.
Stejné vybavení mají pokoje Pearl, ale ty mají boční výhled na moře. Přímý výhled na moře mají hosté v pokojích Diamond.

Jako stravování se nabízí snídaně nebo polopenze. Bohatý a různorodý snídaňový bufet se podává v restauraci Le Vendôme. V poledne nebo večer nabízí hotel hlavní jídla formou bohatých švédských stolů s velkým výběrem pokrmů, také v Le Vendôme. Dle výběru se můžete najíst v několika à-la-carte restauracích.
Ve 13 různých restauracích a barech se specialitami z celého světa se můžete nechat rozmazlovat od lehkých svačinek až po hlavní chody. Restaurace Sayad nabízí výběr z jídel z pacifického regionu v luxusním provedení, v "Le Café" ochutnáte lehké snacky. V restauraci Mezzaluna vám bude servírována mediteránská kuchyně. Koktejly si můžete vychutnat v Caviar - baru a Havana - klubu.

Ve všech prostorách hotelu, kromě bazénu a pláže, je vyžadováno přiměřeně ležérní oblečení. Děti mladší 18 let musí být stále v doprovodu dospělého.

(údaje jsou z roku 2010)

Abu Dhabi, hotel Kempinski Emirates Palace - možnost ubytování

Komentáře

Krásný hotel, pokud si člověk chce vychutnat něco neobvyklého a pokud se chce nechat rozmazlovat. Hotel je spíše pro páry či jednotlivce, protože i přes krásný dětský bazén, je zde vyžadován jistý standard a děti se tu musí chovat nuceněji než jsou zvyklé, aby nerušily ostatní hosty. Část pláže byla velmi čistá, bez kamenů, dále v zálivu již s kameny a mušlemi, ale bez odpadků! Jsou tu 2 obrovské bazény. Jeden spíše pro dospělé, druhý i pro rodiny s dětmi.

Emiráty na Facebooku