Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Khatt Springs Hotel & SPA, Ras al-Khaimah

Emirátský hotel Khatt Springs

Hotel Khatt Springs Hotel & SPA se nachází v horském pásmu Hajar, v datlových plantážích. Od města Dubaj je vzdálen asi jednu hodinu jízdy, 20 minut od Perského zálivu a centra města Ras al Khaimah. Zdarma vás hotelový autobus zaveze několikrát denně do centra města i do sesterského hotelu Al Hamra Fort, kde je pro vás jeho pláž i veškeré vybavení k dispozici. Stejně tak i různé druhy vodních sportů, jako jsou vodní lyže, wakeboard, jízda na banánu, kajaky, vodní skútry, rybářské výlety, výlety na moře za západem slunce, windsurfing a mnoho jiných.

Jedná se o luxusní hotel ve tvaru arabského hradu, který disponuje celkem 120 pokoji a apartmány, nacházející se na několika podlažích. K příslušenství hotelu patří hlavní restaurace, tématická restaurace, útulný bar, několik butiků a salón krásy.
Ve stylově upravených venkovních prostorách najdete plavecký bazén s lehátky. Lehátka, podložky a ručníky jsou zahrnuty v ceně.
Za poplatek je možné využívat fitness centrum a atraktivní spa centrum se saunou, párou, jacuzzi a různými wellness procedurami.

Pokoje jsou vkusně zařízeny a jsou vybaveny luxusní koupelnou se sprchou, vanou, pohovkou, televizí, telefonem, klimatizací, minibarem, sejfem a balkónem.

Stravování: Snídaně, polopenze nebo plná penze – všechna jídla jsou podávaná formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2010)

Emirátský hotel Khatt Springs - možnost ubytování

Emiráty na Facebooku