Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Le Royal Meridien Beach, Dubaj

Dubajský hotel Le Royal Meridien Beach u pláže

Hotel Le Royal Meridien Beach se nachází přímo u dlouhé písečné pláže Jumeirah Beach. Centrum Dubaje je vzdálené přibližně 30 km, kam se dostanete zdarma kyvadlovou dopravou. Nedaleko leží Mall of the Emirates, největší nákupní centrum, kde najdete také halu s umělou sjezdovkou. Transfer z mezinárodního letiště v Dubaji trvá asi 35 minut.

Resort s výhledem na tyrkysovou vodu Perského zálivu je oblíbeným prázdninovým místem pro mnoho návštěvníků. Skládá se ze tří budov, z nichž každá má vlastní recepci a nabízí k ubytování přes 500 pokojů. K celému zařízení patří mj. několik barů, kavárny, kadeřnictví, nákupní pasáž a 9 restaurací s kulinářskými specialitami. Např. moderní mexická kuchyně se podává v "Maya", "Fusion nabízí vynikající thajské, indonéské a malajské pokrmy, "Mi Vida" zase mořské plody ze Středomoří.

Uprostřed rozsáhlé a perfektně udržované zahrady se nacházejí tři temperované plavecké bazény se sladkou vodou, integrovaný poolbar a sluneční terasa. Lehátka, slunečníky a ručníky jsou u bazénů i na pláži k zapůjčení zdarma.

Ze sportovních aktivit jsou pro ubytované hosty zdarma 4 tenisové kurty s umělým osvětlením, 2 klimatizované kurty na squash, dobře vybavené fitness centrum s výhledem do zahrady a na moře, wellness centrum "Caracalla Spa & Health Club" se saunou, parní lázní, jacuzzi a hammamem.
Za poplatek jsou různé vodní sporty na pláži od místních provozovatelů, tenisové a squashové rakety a míčky, wellness masáže a procedury.

Luxusně zařízené pokoje Deluxe Sea View (cca 35 m²) jsou vybavené koupelnou s vanou nebo sprchou, WC, vysoušečem vlasů, klimatizací, TV s plochou obrazovkou, DVD a CD přehrávačem, telefonem, vysokorychlostním internetem (zdarma), trezorem (bez poplatku), minibarem, kávovarem, balkónem s výhledem na moře.
Pokoje Club Sea View (cca 37 m²) jsou podobně zařízené, nacházejí se v samostatné budově "Superior Deluxe".
Pokoje Tower (cca 40 m²) se nacházejí v budově "Club Tower".

Stravování: Snídaně nebo polopenze (na výběr obědy nebo večeře) - snídaně, obědy a večeře formou bohatého a pestrého bufetu v hlavní restauraci "Brasserie".
Pro pokoje Club Sea View a Tower jsou nabízeny speciální služby, jako např. v exkluzivním salonku Lounge v průběhu dne nealkoholické nápoje, odpolední čaj a pečivo, večer před večeří (od 18.30 do 20.30 hodin) koktejly (v této době také není povolen přístup osobám do 21 let). Mezinárodní snídaně formou bufetu jsou možné také v restauraci "Mi Vida".

(údaje jsou z roku 2011)

Dubajský hotel Le Royal Meridien Beach s bazénem
Dubajský hotel Le Royal Meridien Beach se vstupní halou
Dubajský hotel Le Royal Meridien Beach s wellness
Dubajský hotel Le Royal Meridien Beach - ubytování

Místo

Hotel Le Royal Meridien Beach 25° 5' 2.9256" N, 55° 8' 27.6" E
Location

Emiráty na Facebooku