Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Marbella Resort, Sharjah

Emirátský hotel v Sharjahu - Marbella Resort

Hotel Marbella Resort leží přímo v laguně Khalid, bezplatným hotelovým transferem se dostanete až k plážovému klubu. Nákupní možnosti ve městě Sharjah jsou ve vzdálenosti 500 m. Transfer z letiště ve městě Dubaj trvá 20 minut.

Hotel je postaven v arabském a andaluském stylu, uvítá vás přijímací hala s recepcí. Je zde společenská místnost, televizní místnost, obchod, kadeřnictví a také 2 restaurace, "Ceasar`s Palace" s italskými specialitami a "Rendezvous Restaurant" s kontinentální a orientální kuchyní. V bazénovém baru a v kavárně jsou podávány různé svačinky a občerstvení.
Lehátka a slunečníky jsou k dispozici bez poplatku.
Sport a zábava: Billard, dva vyhřívané bazény a dva tenisové kurty s umělým osvětlením, kde je možno si objednat služby trenéra. Dále jsou tu dvě klimatizované haly na squash. V Resort Clubu je fitness se saunou, parní lázní a fitness-kursy.
Pro malé hosty je tu dětský bazén a přebalovací místnost.

Junior suite a Master suite mají koupelnu se sprchou a WC, klimatizaci, fén, sejf, telefon, minibar, satelitní televizi a terasu.

Stravování: Snídaně nebo polopenze formou bufetu. V hotelu, stejně jako v celém emirátu Sharjah se nepodává alkohol, je možné si ho přivézt z některého Duty Free shopu.

(údaje jsou z roku 2010)

Emirátský hotel Marbella Resort - možnost ubytování

Emiráty na Facebooku