Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Marriott Harbour, Dubaj

Dubajský luxusní hotel Marriott Harbour

Luxusní hotel Marriott Harbour se nachází v dubajském přístavu, s výhledem na The Palm Jumeirah. V nejbližším okolí se nachází velký počet nákupních a zábavních možností. Hoteloví hosté mají přístup k nedaleké pláži hotelu Le Méridien Beach Resort & Spa. Asi 15 minut jízdy jsou vzdálená dvě hlavní nákupní centra i s umělou sjezdovkou. K mezinárodnímu letišti Dubaj je to asi 35 kilometrů.

Hotel má přes 261 obytných jednotek na 52 patrech. K jeho zařízení dále patří elegantní lobby s recepcí, několik restaurací, kavárna.
Ve venkovním prostiru najdete sladkovodní bazén s odděleným dětským bazénkem a sluneční terasu. Lehátka, slunečníky a osušky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma.

Ve wellness centru "Timeless Spa" najdete fitness, saunu, parní lázně a jacuzzi. Za poplatek jsou masáže, lázeňské a kosmetické procedury. V bezprostřední blízkosti hotelu se nachází golfové hřiště. Na pláži jsou v nabídce různé vodní sporty od místních provozovatelů (za poplatek).

Moderní a luxusní suity (cca 160 m2, pro 2 - 5 osob) jsou vybavené 2 ložnicemi, sprchou nebo vanou, WC, fénem, TV (plochá obrazovka), trezorem, minibarem, přístupem k internetu, DVD přehrávačem, rádiem, klimatizací, plně vybavenou kuchyňkou, jídelnou, sedacím koutkem. Všechny mají balkón s výhledem na přístav nebo na moře.
Suity Seaview (cca 220 m2, až pro 6 osob) mají 3 ložnice, každá s vlastním sociálním zařízením.

Stravování: Snídaně nebo polopenze - snídaně a obědy nebo večeře formou bohatého bufetu.

(údaje jsou z roku 2010)

Dubajský hotel Marriott Harbour - možnost ubytování

Místo

Hotel Marriott Harbour 25° 5' 16.314" N, 55° 8' 45.7152" E
Location

Emiráty na Facebooku