Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Mövenpick Jumeirah Beach, Dubaj

Dubajský hotel Mövenpick Jumeirah Beach

Hotel Mövenpick Jumeirah Beach se nachází mezi novým přístavem v Dubaji - Dubai Marina, a pláží Jumeirah Beach. Promenáda Marina Walk s mnoha nákupními a zábavními možnostmi je vzdálená jen několik minut pěšky. Jumeirah Beach Park je vzdálen asi 20 minut jízdy (vstup, lehátka a slunečníky jsou za poplatek). Pravidelně jezdí bezplatná kyvadlová dopravu do obchodních center Mall of the Emirates a Dubai Mall. Mezinárodní letiště v Dubaji je vzdálené asi 30 km.

Nově postavený hotel disponuje celkem 294 pokoji, které se nacházejí na 23 patrech. K jeho zařízení dále patří přijímací hala s recepcí, hlavní restaurace s venkovní terasou, à-la-carte restaurace a dva bary, kde hosté mohou ochutnat místní i mezinárodní kuchyni, obchod se suvenýry.
Odpočívat a relaxovat po dlouhém dni můžete v temperovaném sladkovodním bazénu na terase, ve druhém patře hotelu. Lehátka, slunečníky a osušky jsou u bazénu k dispozici zdarma.

V ceně ubytování je posilovna, sauna a parní lázeň v Health-Clubu. Za poplatek jsou různé masáže a kosmetické procedury ve wellness centru, vodní sporty na pláži od místních provozovatelů. O zábavu v hotelu se příležitostně stará živá DJ-show v lounge baru.

Pokoje typu Superior jsou moderně a vkusně zařízené, k jejich vybavení patří vana a sprcha/WC, vysoušeč vlasů, župany, pantofle, telefon, internetové připojení (za poplatek), trezor, LCD TV, minibar (za poplatek), přístroj k přípravě čaje a kávy, klimatizace a balkón.
Pokoje typu Deluxe mají stejné vybavení jako Superior pokoje, ale nabízejí výhled na moře.
Pokoje typu Executive jsou stejné jako Deluxe pokoje, nacházejí se ve vyšších patrech a nabízejí výhled na Arabský záliv. Kromě toho hosté mají soukromý check-in, exkluzivní přístup do Executive Lounge s občerstvením a nápoji, mezinárodní tisk a volný přístup k internetu.

Stravování: Snídaně, polopenze nebo all inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, místní alkoholické nápoje od 12.00 do 20.00 hodin v daných barech, místní nealkoholické nápoje, zmrzlina, káva a čaj od 10.00 do 20.00.

(údaje jsou z roku 2011)

Dubajský hotel Mövenpick Jumeirah Beach
Dubajský hotel Mövenpick Jumeirah Beach s restaurací
Dubajský hotel Mövenpick Jumeirah Beach s bazénem
Dubajský hotel Mövenpick Jumeirah Beach - ubytování

Místo

Hotel Mövenpick Jumeirah Beach 25° 4' 51.4524" N, 55° 8' 16.2564" E

Komentáře

Byli jsme zde spokojeni, výborný poměr ceny a nabízených služeb, hotel nemá přilehlou pláž, ale kdo chce večer po výletě skočit do moře, ten tu možnost má. Malý, ale velmi pěkný bazén. Pokoje mají výhled na moře + výborné postele. Díky taxíkům nebyl žádný problém se někam dostat, metro - červená trasa jezdí 24 hodin denně. Výborné snídaně dokonce s chutným sushi v uvolněné atmosféře, uvnitř nebo venku.
Location

Emiráty na Facebooku