Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel The Oceanic, Khorfakkan

Pohled na emirátský hotel The Oceanic na pláži

Hotel The Oceanic lepší střední třídy leží na klidném místě a přímo na krásné písečné pláži s nádherným výhledem na mořský záliv Oman. Krásnou kulisu v pozadí tvoří výběžky hor Hajjar. Centrum města Khorfakkan je vzdálené 5 km, letiště ve městě Dubaj asi 160 km.

Hotel má 162 pokojů v 6 patrech a nabízí hostům vkusné společenské místnosti, přijímací halu s recepcí, bar s kavárnou a obchod se suvenýry. Ze střešní terasy restaurace je krásný panoramatický výhled.
Ve vnějších prostorách najdete bazén se sluneční terasou. Lehátka a slunečníky jsou zdarma u bazénu i na pláži.
Sport a zábava: zdarma je k dispozici tenis (umělé osvětlení a vybavení za poplatek), fitness, sauna a volejbal. Za poplatek je surfování, potápění, šnorchlování, rybaření, vodní lyže, jízda na velbloudech, půjčení kol.
Pro děti je zde dětský bazén a dětské hřiště.

Pokoje jsou vybaveny koupelnou s WC, fénem, klimatizací, telefonem, satelitní televizí, minibarem.

Stravování: Snídaně formou bohatého bufetu, při polopenzi je večeře formou bufetu nebo výběrem z menu.

(údaje jsou z roku 2010)

Emirátský hotel The Oceanic s bazénem
Emirátský hotel The Oceanic - možnost ubytování

Komentáře

Velmi milý a ochotný personál, super servis. Pěkné centrum pro masáže. Hotel není přelidněný a díky tomu, že se zde nepodává žádný alkohol, nejsou tu opilci a rámus. Hotel je ideální pro lidi, kteří nemají rádi masový turismus a chtějí si odpočinout. Je to jediný hotel v Khorfakkanu. Je tu pouze jediný obchod, a to se suvenýry. Konají se tu také svatby a konference. Jezdí sem na dovolenou místní lidé z Dubaje a Abu Dhabi. Pokoje nemají balkon (jako téměř všechny v Emirátech). Hotel je 30 let starý a patří k nejstarším v Emirátech, renovace proběhla v 1. a 2. patře. Nutno dorozumět se anglicky nebo rusky. Pouze jeden recepční mluvil trochu německy, ale nebyl vždy k dispozici. Hotel leží přímo na veřejné pláži s pěknou zelení a malou kavárnou, lehátek na pláži je dostatek v kteroukoli dobu. Naproti je Ladies´Park, kam mají přístup jen ženy a děti. K centru města s hracími automaty, malými obchůdky a nákupním centrem je to 20 minut chůze. Ve městě Khorfakkan je absolutní zákaz pití alkoholu a zábavy, je zde předepsáno oblečení – mimo hotel musí mít turisté přikrytá kolena, ramena a břicho, žádné úzké a průhledné oblečení. Jídlo bylo rozmanité a dobré. Večeře byly převážně v asijském a arabském stylu, bohaté, pestré a chutné.

Emiráty na Facebooku