Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel The Palace at One&Only Royal Mirage, Dubaj

Dubajský hotel The Palace at One&Only Royal Mirage

Hotel The Palace at One&Only Royal Mirage leží v zátoce, přímo na dlouhé pláži Jumeirah Beach, s výhledem na umělé ostrovy "Palm Jumeirah". V blízkosti se nachází je Emirates Golf Club a cca 20 km je vzdálené centrum města Dubaj. Letiště je asi 25 km daleko. Denně jezdí hotelový bus do centra, k nákupním centrům a k vodnímu parku Aquaventure.

Elegantní prvotřídní hotel patří do kategorie First-Class-Resort, svým vzhledem připomíná arabský palác a spojuje arabské prvky s moderním komfortem. Příjezdová cesta k hotelu je lemována sochami velbloudů v životní velikosti, které se v světle zlatě lesknou.

Hotel má přijímací halu, noční klub, kadeřnictví, různé obchody, 4 specializované restaurace, bazénový bar, a další bary. V restauraci "Olives" na vás například čeká středomořská kuchyně nebo v restauraci "Beach Bar & Grill" na pláži si vychutnáte při západu slunce čerstvé rybí pokrmy a grilované steaky. Venku se nachází velký bazén, lehátka a slunečníky na bílé písečné pláži.
Pro děti je připraveno dětské hřiště, dětský klub (hlídání dětí 4-11 let).
Hosté mohou také využívat zařízení vedlejšího hotelu "Arabian Court at One&Only Royal Mirage".

V ceně ubytování je fitness, 3 tenisové kurty s umělým osvětlením, volejbal, golfový putting green a parní lázeň. Za poplatek jsou vodní sporty na pláži a wellness centrum Health & Beauty, kde najdete orientální hamam, One&Only spa, masáže a kosmetické služby.

Pokoje Palace Superior Deluxe (45 m2) v elegantním, dobovém designu s arabskými vlivy jsou vybavené koupelnou s WC, samostatnou sprchou, fénem, župany, pantoflemi, TV (plochá obrazovka), DVD-přehrávačem, telefonem, internetovým připojením (za poplatek), klimatizací, minibarem, sejfem, balkonem nebo terasou s výhledem na moře.
Suity Palace Superior Executive (100 m2) jsou stejně vybavené jako Palace Superior Deluxe, ale mají navíc samostatný obývací pokoj a ložnici, WC pro hosty a balkón k moři.

Stravování: Snídaně nebo polopenze - ráno i večer jsou pokrmy podávány formou bohatého bufetu se studenými a teplými jídly.

(údaje jsou z roku 2010)

Dubajský hotel The Palace at One&Only Royal Mirage
Dubajský hotel The Palace at One&Only Royal Mirage

Emiráty na Facebooku