Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Radisson Blu, Sharjah

Pobřeží Emirátů s hotelem Radisson Blu v Sharjahu

Hotel Radisson Blu leží přímo na soukromé písečné pláži, u vjezdu do přístavu a rušné loděnice (je nutno počítat s příležitostným hlukem). Má ideální polohu, jen několik minut chůze do centra města Sharjah s památkami, bazary a nákupními možnostmi. Blízko je také město Dubaj. Letiště Sharjah je vzdálené 15 minut jízdy, mezinárodní letiště v Dubaji asi 30 minut.

Hotel patří do řetězce "Radisson Blu", má impozantní přijímací halu s recepcí, různé obchody se suvenýry a módní obchody, kadeřnictví, holičství, 24-hodinový pokojový servis a internetové připojení zdarma. Nabízí 6 různých kaváren a restaurací. Kavárna Café at the Falls se nachází uvnitř přírodní zimní zahrady s vodopádem, v restauraci Shahzadeh se nabízí perské a marocké speciality, v Canton Chinese Restaurant máte možnost ochutnat čínské pokrmy, na pláži v Latitudes se můžete občerstvit studenými nápoji a lehkým snackem nebo u bazénu v baru Calypso. Možnost objednat 24 hodin denně čerstvou kávu a čerstvé domácí pečivo máte v Chillout Café.
Venku najdete dva vyhřívané bazény a samostatné dětské bazény a dětské hřiště. Lehátka, ručníky a slunečníky jsou u bazénu a na pláži bez poplatku.
Sportovní vyžití bez poplatku: 2 fitnesscentra (jednu je pouze pro dámy), fitness na pláži, 2 tenisové kurty, plážový volejbal.
Za poplatek: Billiard, bowling, stolní tenis, vodní a plážové sporty, soukromý fitnesstrenér, hodiny tenisu, plavání a surfování, různé masáže.

Prostorné pokoje jsou vybavené dvoulůžkem nebo dvěma oddělenými lůžky, mají koupelnu, WC, klimatizaci, satelitní televizi, internetové připojení a minibar.

Stravování: Snídaně, polopenze nebo plná penze, všechna jídla formou bohatého bufetu. U polopenze si můžete vybrat mezi obědem a večeří.

(údaje jsou z roku 2010)

Emiráty - hotelový bazén v Radisson Blu
Emiráty, hotel Radisson Blu - možnost ubytování

Komentáře

Hotel je dobrý výchozí bod pro návštěvu Dubaje. Super odpočinek u bazénu a na pláži. Za hotelem je pěkná zelená oáza u bazénu. Pěšky je to jen kousek do nákupního centra. Pokoje byly denně uklizené. K dispozici byla stále čerstvá káva, čaj a voda zdarma. Bary nebo diskotéky zde nenajdete. Jídlo bylo velmi chutné, večeře byla možná dokonce až do 23. hodiny nebo se dala zaměnit s obědem. Žádné animační programy.

Emiráty na Facebooku