Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Raffles Dubai, Dubaj

Dubajský luxusní hotel Raffles Dubai

Luxusní hotel Raffles Dubai ve tvaru 19-patrové pyramidy leží ve WAFI – v jednom z největších nákupních a zábavních komplexů ve městě Dubaj. Centrum města je vzdálené jen několik minut jízdy, mezinárodní letiště 10 minut.

Hotel má neobvyklý design inspirovaný architekturou antického Egypta a vynikající servis v kombinaci s typickou arabskou pohostinností. Devět restaurací a barů nabízí kulinářskou rozmanitost (např. mořské pokrmy nebo čínské menu).
Wellness centrum "Raffles Amrita Spa" je díky své atmosféře složené z klidu, luxusu a hýčkáním těla a duše vynikajícím místem pro odpočinek. K dalšímu hotelovému vybavení patří fitness, sauna, parní lázeň, bazén, business centrum a obchod se suvenýry.

246 luxusních pokojů a suit je zařízeno v barvách čtyř elementů – země, vítr, oheň, voda v moderním orientálním designu. K jejich vybavení patří koupelna se sprchou, WC, župan, fén, klimatizace, sejf, minibar, satelitní TV, telefon, WLAN (bez poplatku) a balkón.

Stravování: Bohatý snídaňový bufet v restaurantu "Azur".

(údaje jsou z roku 2010)

Dubajský hotel Raffles Dubai s bazénem
Dubajský hotel Raffles Dubai - možnost ubytování

Komentáře

Pobyt v hotelu dlouhý 3 noci se nám velmi líbil a určitě se sem opět vrátíme. Jen pro děti není hotel vybavený, nemají tu pro ně žádné vyžití, ale přesto jsou tu vítány. Není to žádný prázdninový hotel s animacemi, ale je příjemně klidný. Nabízí obrovský luxus. Hotel je 10 minut od letiště, do Dubaje se dostanete autem. Jídlo bylo výborné, jídla čerstvá a biologického původu.

Emiráty na Facebooku