Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Ras Al Khaimah, Ras Al Khaimah

Pohled na emirátský hotel Ras Al Khaimah

Hotel Ras Al Khaimah se nachází v srdci města, na vrcholku s výhledem na zátoku a okolní hory. Nejbližší obchody jsou vzdálené jen několik minut. Dvakrát denně jezdí zdarma autobus k hotelu Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa, kam mají hosté přístup zdarma. Letiště v Dubaji je vzdálené 95 km.

V hotelu se nachází 92 pokojů, které jsou rozděleny do 4 podlaží. Je zde k dispozici přijímací hala s recepcí a sejf, několik restaurací a barů.
Ve venkovní části se nachází plavecký bazén se sladkou vodou, sluneční terasou a samostatným dětským bazénem. Lehátka, slunečníky a ručníky jsou u bazénu zdarma.

Sportovní vyžití v ceně: posilovna, 2 tenisové kurty, squash, stolní tenis, šipky a basketbal. Za poplatek můžete využít 18-ti jamkové golfové hřiště, saunu a jacuzzi.
Příležitostně hotel pořádá večerní programy s živou hudbou a břišními tanci.

Pokoje jsou vybaveny vanou nebo sprchou/WC, fénem, telefonem, internetovým připojením WLAN (za poplatek), televizí se satelitem, minibarem (za poplatek) a klimatizací.

Stravování: Snídaně nebo polopenze - všechna jídla formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2010)

Emirátský hotel Ras Al Khaimah s bazénem
Emirátský hotel Ras Al Khaimah - možnost ubytování

Komentáře

Když chce člověk utratit málo peněz za odpočinkovou dovolenou, na pláži je to pro něj to pravé. V hotelu je pěkné lobby, jinak působí hotel trochu staře. Bazén byl velmi čistý stejně jako celý hotel. I pokoje byly velmi čisté. Zařízení nebylo sice úplně nejnovější, ale zcela splnilo svůj účel. Měli jsme nádherný výhled na moře a město. Personál byl velmi pozorný, především u jídla byl stále někdo, kdo doplňoval bufet nebo uklízel talíře. Všichni hovořili dobře anglicky, německy ne. Pláž se nacházela cca 10 minut jízdy hotelovým klimatizovaným malým autobusem (u hotelu Hilton), který jezdí dvakrát denně na pláž a zpět. Pláž byla nádherná – bílý písek, tyrkysové moře. Také personál hotelu Hilton se o hosty staral velmi dobře a staral se i o volná lehátka, slunečníky a ručníky. Bazén, který se nacházel u hotelu Hilton na pláži byl velmi pěkný a velký. Pro děti zde byly skluzavky a samostatný bazén. Bazén u hotelu Ras al Khaimah byl sice také velký, ale nebyly tam žádné skluzavky. V okolí je několik nákupních center, ke kterým se člověk dostane taxíkem za 2 eura. Jídlo a pití: bufet byl velmi pestrý a jídlo velmi chutné. Dezerty byly ovšem trochu návykové. Sport a volný čas: v hotelu je sauna, fitness centrum, tenisový kurt. Ke stavu přístrojů s nemohu vyjadřovat, protože jsem je nepoužíval.

Emiráty na Facebooku