Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel The Ritz Carlton Dubai, Dubaj

Dubajský hotel The Ritz Carlton Dubai

Poloha

5,5-hvězdičkový hotel The Ritz Carlton Dubai se nachází přímo u cca 350 m dlouhého písečného úseku pláže Jumeirah Beach, vedle nové Dubai Mariny. Centrum města Dubaj je vzdálené asi 25 km.

Na protilehlé straně ulice je umístěna promenáda "The Walk" s mnoha restauracemi a obchody. Dubajské letiště je asi 30 km daleko, transfer trvá přibližně 40 minut.

Zařízení

Luxusní hotel prestižního řetězce Ritz-Carlton Hotel Group nabízí k ubytování 148 pokojů, dále k jeho zařízení patří vstupní hala s recepcí, posezení, lobby - lounge, internetové připojení WLAN (za poplatek), 4 restaurace se středomořskou a mezinárodní kuchyní, bary, obchody, kadeřnictví, prádelna a 24-hodinová pokojová služba.

V dobře udržované a prostorné zahradě je umístěno 5 sladkovodních plaveckých bazénů, obklopených slunečními terasami a trávníkem, oddělený dětský bazén se skluzavkami, pool- / snack bar, dětské hřiště. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu i na pláži k zapůjčení zdarma.

Sport a wellness

V ceně ubytování jsou sportovní aktivity jako volejbal, fitness centrum, 4 tenisové kurty, 2 klimatizované squashové kurty, jacuzzi, sauna, aerobik. Za poplatek je půjčovna raket a míčků, wakeboarding, rybolov na otevřeném moři, plachtění, katamarán, kajak, windsurfing a golf.

Zpoplatněné je také luxusní wellness centrum "The Spa" s orientálními a balijskými procedurami, ošetření obličeje a těla, vodoléčba a masáže.

Ubytování

Moderně a vkusně zařízené pokoje Deluxe (cca 50 m²) jsou vybavené koupelnou / WC, samostatným sprchovým koutem, vysoušečem vlasů, župany, pantoflemi, TV (plochá obrazovka), DVD přehrávačem, rádiem, telefonem, internetovým připojením (za poplatek), žehličkou, klimatizací, minibarem, trezorem, balkónem nebo terasou s výhledem na bazén nebo do zahrady.

Pokoje Club Room (cca 50 m²) mají stejné vybavení jako Deluxe, ale navíc mají kávovar, výhled na moře a možnost využití služeb Clubu Lounge.

Junior suity (cca 90 m²) mají podobné vybavení jako pokoje Deluxe, ale navíc kombinovaný obývací a spací prostor. Club Junior suity mají ještě navíc výhled na moře a možnost využívání Clubu Lounge.

Executive suity (cca 108 m²) mají podobné vybavení jako pokoje Deluxe, ale navíc obývací a spací prostor, 2 koupelny a 2 balkóny. Club Executive suity mají ještě navíc výhled na moře a možnost využívání Clubu Lounge.

Stravování

Snídaně nebo polopenze - snídaně formou bohatého bufetu v restauraci "Splendido", večeře formou bugetu nebo výběrem z menu v jedné z restaurací.

Club Lounge navíc zahrnuje: soukromý check-in, snídaně v Clubu Lounge (7-11 hodin) nebo v restauraci, během dne nealkoholické nápoje a vybrané alkoholické nápoje (12 - 22.30 hodin), polední snack (12.30 - 16.30 hodin), kanapky (17.30 - 20 hodin), čokoláda a dezerty (20.30 - 22.30 hodin), internetové připojení. Po 20. hodině není dovolen dětem do 12 let přístup do Club Lounge.

(údaje jsou z roku 2012)

Dubajský hotel The Ritz Carlton Dubai s bazénem
Dubajský hotel The Ritz Carlton Dubai s restaurací
Dubajský hotel The Ritz Carlton Dubai s posezením
Dubajský hotel The Ritz Carlton Dubai s terasou
Dubajský hotel The Ritz Carlton Dubai - ubytování

Místo

Hotel The Ritz Carlton Dubai, Dubaj 25° 4' 57.252" N, 55° 8' 15.4644" E
Location

Emiráty na Facebooku