Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Sharjah Grand, Sharjah

Emiráty, hotelový areál Sharjah Grand

Hotel Sharjah Grand leží přímo na písečné soukromé pláži. Je vzdálený jen 4 km od města Sharjah a 8 km od města Dubaj. Hotel je ideálním výchozím bodem pro poznávání Spojených arabských emirátů, stejně jako pro odpočinkovou plážovou dovolenou.

Hotelové zařízení má 230 pokojů. K jeho vybavení patří přijímací hala s recepcí, 2 panoramatické restaurace s výhledem na bazén a na pláž, obchod se suvenýry, zlatnictví, připojení k internetu, kadeřnictví. Ve vnějších prostorách najdete bazén s terasou, klouzačku a plážový bar. Lehátka a slunečníky jsou zdarma.
Sport a fitness v ceně: 2 tenisové kurty s umělým osvětlením (večer za poplatek), stolní tenis, gymnastický sál, plážový volejbal. Za poplatek jsou masáže, vířivka, billiard, jízda na „banánu“, vodní lyžování, plachtění.
Pro děti je k dispozici dětské hřiště a dětský bazén.

Pokoje jsou prostorné, s koupelnou a WC, fénem, balkonem, klimatizací, telefonem, internetovým připojením, satelitní televizí, minibarem (bez alkoholických nápojů) a sejfem. Možnost objednat pokoj s výhledem na moře.

Stravování: Snídaně nebo polopenze, všechna jídla jsou formou bohatého bufetu.

(údaje jsou z roku 2010)

Emyráty, hotel Sharjah Grand - možnost ubytování

Komentáře

Průvodce byl k dosažení pouze telefonicky, byla nutná znalost angličtiny. Ruch z ulice není žádný, rušivý byl jen chod chladících zařízení. Dále stará klimatizace, která se naštěstí dala v noci vypnout. Pokoje byly velmi příjemné. Poloha hotelu je vhodná pro odpočinek. Jídlo bylo skvělé, při polopenzi bylo možno vybrat oběd nebo večeři. Hotel je ideální pro mladé lidi a rodiny s dětmi. Dětem zde nic nechybí, jsou tu jako „králové“. Pláž je čistá. Nehygienické nám připadalo, že se Arabky koupaly v šatech.

Emiráty na Facebooku