Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Sharjah Premiere & Resort, Sharjah

Hotelový areál Sharjah Premiere & Resort, Sharjah

Hotel Sharjah Premiere & Resort je od písečné pláže oddělen pouze ulicí. Centrum města Sharjah s nákupními a zábavními možnostmi a s restauracemi je vzdálené 5 km. Každý den jezdí bezplatný hotelový autobus do Sharjahu a do města Dubaj. Transport z letiště trvá asi 1 hodinu.

Hotel má 86 pokojů včetně několika luxusních suit, restauraci, kavárnu, "čajovou" zahradu, konferenční prostory (až pro 250 lidí), obchod se suvenýry. Venku se nachází fantastický bazén s fontánkami a vodopády, kde se vyřádí i děti. Lehátka, slunečníky a ručníky jsou u bazénu zdarma.
Sport a aktivity: Fitness bez poplatku.
Různé vodní sporty za poplatek jsou na pláži sesterského hotelu Lou´Lou´ Beach Resort, který je vzdálený asi 600 m a kam jezdí hotelový minibus zdarma.

Všechny standardní pokoje jsou se satelitní televizí, telefonem, sejfem, klimatizací, minibarem, sprchou, WC a fénem.

Stravování: Snídaně nebo polopenze, všechna jídla formou bufetu. U polopenze je možno si vybrat oběd nebo večeři.

(údaje jsou z roku 2010)

Emiráty, hotel Sharjah Premiere & Resort - možnost ubytování

Komentáře

Dovolené byla moc pěkná. Dubaj je fascinující a stojí určitě za návštěvu. Příště bychom ale zvolili sesterský hotel LouLou Beach Hotel. Jídlo v hotelu nám kazilo dovolenou. Hlavně přítomnost ruských turistů byla v hotelu a hlavně při jídle velmi rušivá. Cena za pobyt v hotelu byla nižší než jinde, proto to také odpovídalo. Je to spíše business hotel než hotel pro odpočinek. Pokoje byly bez balkonu, ale s hezkým výhledem na bazén. V pokojích bylo málo ručníků a toaletního papíru. Personál byl ovšem milý a ochotný, bohužel zde nikdo nemluví německy. Pláž byla velmi hezká a čistá.

Emiráty na Facebooku