Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Sharjah Rotana, Sharjah

Hotel Sharjah Rotana v Emirátech
Emiráty, vstup do hotelu Sharjah Rotana

Hotel Sharjah Rotana leží v centru města Sharjah. K pláži hotelu Ajman Kempinski je to přibližně 5 km, kam se dostanete hotelovým minibusem zdarma. Autobus vás zaveze také do nákupního centra Deira City Center Shopping-Mallu ve městě Dubaj. Transfer z dubajského letiště trvá asi 45 minut a ze sharjahského letiště asi 20 minut.

Komfortní městský hotel má více než 200 pokojů v 18 podlažích, lobby s recepcí, restauraci s nekuřáckou zónou, bar, kavárnu, malé obchody a kadeřnictví. Dále je hostům k dispozici fitness, sauna a bazén v 5. patře, kde je také snackbar. Lehátka, slunečníky a osušky jsou k zapůjčení zdarma.

Vkusně vybavené pokoje a suity mají koupelnu a WC, minibar, fén, satelitní televizi, telefon, kávovar, malou ledničku a klimatizaci.
Stravování: Snídaně nebo polopenze, jídla se podávají formou švédských stolů.

(údaje jsou z roku 2010)

Hotelový bazén - hotel Sharjah Rotana
Emiráty, hotel Sharjah Rotana - možnost ubytování

Komentáře

Byla to báječná dovolená. Dobrý výchozí bod pro cestování po Emirátech. Je zde jen málo pokojů pro nekuřáky. Okna se nedají otvírat, vyvětrání je možné pouze přes klimatizaci. Pokoje jsou pěkné. Hotel neleží přímo u moře, leží na rušné křižovatce, ale ruch sem nepronikne, je tu klid. K moři je to ale jen málo minut chůze. V blízkosti je hodně obchůdků. Hotel má pěkný malý bazén, pěkné fitness. Není to hotel pro rodiny s dětmi, spíše je to tzv. business-hotel.

Emiráty na Facebooku