Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Sofitel Jumeirah Beach, Dubaj

Dubajský hotel Sofitel Jumeirah Beach

5-hvězdičkový hotel Sofitel Jumeirah Beach je součástí nové promenády "The Walk" s mnoha nákupními a zábavními možnostmi ve čtvrti Dubai Marina.

Veřejná část písečné pláže Jumeirah Beach se nachází v bezprostřední blízkosti. Několikrát denně jezdí zdarma kyvadlová doprava k nákupním centrům Mall of the Emirates, Burjuman a Dubai Mall. Vzdálenost od dubajského mezinárodního letiště je cca 30 km.

Tento moderní hotel nabízí k ubytování celkem 438 pokojů a suit, které jsou rozmístěny do 31 pater.

Dále k zařízení hotelu patří elegantní vstupní hala s recepcí a posezením, internetové připojení WLAN (v ceně), 2 restaurace s místní a mezinárodní kuchyní, 2 bary a kavárna, obchod se suvenýry, klenotnictví a kadeřnictví.

Ve venkovní části můžete využít temperovaný sladkovodní plavecký bazén se sluneční terasou a pool bar ve 3. patře pro koupání a relaxaci. Zapůjčení lehátek, slunečníků a ručníků u bazénu je pro hotelové hosty zdarma. Na pláž si můžete zapůjčit plážovou tašku s ručníkem a podložkou také zdarma.

Ubytovaní hosté mohou využít bez poplatku také posilovnu, saunu a parní lázeň. Za poplatek jsou masáže a kosmetické procedury (pouze pro ženy) a několik golfových hřišť v okolí.

Moderně a komfortně zařízené pokoje Superior jsou vybavené koupelnou a WC, vysoušečem vlasů, telefonem, kabelovou TV, rádiem, připojením k internetu, trezorem, kávovarem, mini barem, klimatizací, balkónem s postranním výhledem na moře.

Pokoje typu Deluxe jsou prostornější, ale se stejným vybavením a s balkónem s přímým výhledem na moře.

Elegantní junior suity mají navíc posezení, VIP přístup do "Club Lounge Millesime" a 24-hodinovou pokojovou službu.

Stravování: Snídaně nebo polopenze - snídaně formou bohatého bufetu, večeře formou bufetu s teplými a studenými pokrmy.

(údaje jsou z roku 2011)

Dubajský hotel Sofitel Jumeirah Beach s restaurací
Dubajský hotel Sofitel Jumeirah Beach s terasou
Dubajský hotel Sofitel Jumeirah Beach - ubytování

Místo

Hotel Sofitel Jumeirah Beach, Dubaj 25° 4' 30.9072" N, 55° 7' 57.792" E
Location

Emiráty na Facebooku